banner249

Karaca ailesinin en mutlu günü

TBMM Başkanvekili CHP Denizli Milletvekili Avukat Gülizar Biçer Karaca'nın oğlu Avukat Ozan Karaca, kendisi gibi avukat olan Ezgi Emrem ile nişanlanarak evliliğe ilk adımı attı.

Karaca ailesinin en mutlu günü
banner240

TBMM Başkanvekili CHP Denizli Milletvekili Avukat Gülizar – Mehmet Karaca çiftinin oğulları Avukat Ozan Karaca, kendisi gibi avukat olan Tarık-Nuray Emrem’in kızları Ezgi Emrem ile nişanlanarak evliliğe ilk adımı attı. İzmir Torbalı’da kız istemeden sonra nişan töreni yapıldı. İki aile arasında mütevazi törenle nişanlanan genç çifti yakınları ve akrabaları da yalnız bırakmadı.

Oğlu Ozan ve nişanlığı Ezgi’nin İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Hukuk eğitimi aldıklarını anlatan TBMM Başkanvekili CHP Denizli Milletvekili Avukat Gülizar Biçer Karaca, “Ben ve eşimde 16 Eylül 1995 yılında nişanlanmıştık. Oğlumun isteği üzerine, oğlumun ve nişanlısı Ezgi’nin de nişan tarihleri 16 Eylül 2023 oldu. Çok güzel bir tesadüf oldu. Bizimde sevincimiz, heyecanımız ve mutluluğumuz bir kat daha arttı. Aile büyüklerimizin katılımıyla İzmir Torbalı’da önce kız isteme törenini yaptık. Daha sonra da küçük bir törenle gençlerimizin nişan yüzüklerini taktık. Düğünümüzü ise 2024 yılı sonbaharında yapmayı planlıyoruz. Tebrik için arayan mesaj atan herkese çok teşekkür ediyorum. Anne olarak çok farklı bir gün yaşadım” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER