banner249

Personel çok icraat yok!

Merkezefendi Belediyesi’nin kaldırım, yol ve sokaklarda meydana gelen tahribatlara aylardır müdahalede bulunmuyor. Özellikle Gümüşler Mahallesi’ne bağlı Erbakır bölgesinde kaldırımlarda oluşan büyük çukurlar büyük tehlike saçıyor.

Personel çok icraat yok!
banner240

Merkezefendi’ye bağlı Gümüşler Mahallesi’nde bazı kaldırımlarda büyük çukurların olduğu ve uzun zamandır müdahale edilmediği belirlendi. Erbakır bölgesinde yaşayan vatandaşların tehlike saçan bu kaldırım ve yollar için Merkezefendi Belediyesi’ni aradıklarını ancak bir çözüm bulamadıklarını bildirdi.

AYLARDIR GELEN YOK!

Tehlike saçan kaldırımların yeniden düzenlenmesi konusunda henüz bir çalışmanın yapılmadığını belirten vatandaşlar, özellikle akşamları araç sürücüleri ve bölge halkı için risk oluşturduğunu ifade ediyor.

BİR ÇUKURU KAPATACAK KOORDİNASYON YOK!

Mahallede meydana gelen toprak kaymasından sonra aylardır yapılmayı bekleyen kaldırımlar bir türlü yaptırılmadı. Belediyeyi birçok defa aramalarına rağmen hiçbir birimden netice alamadıklarını savunan mahalleliler, bir günde yapılabilecek bir işi aylardır beklettiklerini ifade ettiler.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER