banner249

Hükümet kurulana kadar yüzde 50 indirim

İzmir genelinde 7 mobilya ve çeyiz mağazası bulunan bir firma, AK Parti ve diğer partiler arasındaki koalisyon görüşmelerinin olumsuz sonuçlanmasının ardından hükümet kurulanan kadar ürünlerinde yüzde 50 indirim yaptı.

Hükümet kurulana kadar yüzde 50 indirim
banner240

7 Haziran'da gerçekleşen milletvekilliği seçimlerinden koalisyon çıkmasının ardından tüm Türkiye koalisyon görüşmelerine kilitlendi. AK Parti ve diğer partiler arasındaki görüşmelerin olumsuz sonuçlanması ise en çok piyasayı ve esnafları etkiledi. İzmir genelinde 7 mobilya ve çeyiz mağazası bulunan bir firma da ilginç bir kampanya başlattı. 


Parti ayırt etmeksizin hükümetin kurulmasını isteyen firma yetkilileri, mağazalarındaki ürünlerde hükümet kurulana kadar yüzde 50 indirim yaptı. Firma, bununla da sınırlı kalmayarak müşterilerine taksit imkanı da tanıdı.

"HÜKÜMET KURULDUĞUNDA KAMPANYAMIZ SONA ERECEK" Türkiye’de hükümetin bir an önce kurulmasını istediklerini belirten şirket koordinatörü Murat Yılmaz, kampanyanın hükümet kurulana kadar süreceğini söyledi. Yılmaz, "Malum geçen 7 Haziran’da bir seçim yaşandı ve hiçbir siyasal parti tek başına iktidara gelemedi. Vatandaşımız birleşin koalisyon kurun, birlikte olun mesajı verdi ancak bugüne kadar böyle bir şey de yaşanmadı. 

Bende bir sade vatandaş olarak ülkemizde hükümetin bir an önce kurulmasını istiyorum. Mağaza olarak ülkemizde bir an önce hükümetin kurulmasını istiyoruz. Bunu derken de hiçbir partinin ideolojisi altında değiliz. Kampanyamız hükümet kurulana kadar devam edecek. Bu süreçte tüm ürünlerde her şey yarı fiyatına hem de taksitle satış yapıyoruz. Örneğin yarın bir hükümet kurulduğunda kampanyamız sona erecek. 

Önümüzdeki günlerde farklı kampanyalarımızın alt yapısını da oluşturuyoruz. Bugün örnek vermek gerekirse bir koltuk takımının fiyatı 3 bin 225 TL’den bin 700 TL’ye düşmüş. 9 taksit imkanımız da var. Farklı ürünlerimizde elden taksit yoluyla satışlarımız da var. Dediğim gibi kampanyamız hükümet kurulana kadar sürecek" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER