banner249

Aman Dikkat !

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Ankara ,İstanbul ve İzmir başta olmak üzere yurdun bazı bölgelerinde sağanak yağış bekleniyor.

Aman Dikkat !
banner240

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın kuzeyi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Trabzon, Rize, Artvin ve Ardahan çevreleri ile Hatay'ın İskenderun ilçesi, Balıkesir'in kuzey ve Çanakkale'nin kuzeydoğu ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 


Hava sıcaklığının yurt genelinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısı, Kuzey Ege kıyıları ile Batı Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. 

Ankara: Parçalı yer yer çok bulutlu, ilk saatler ile öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34
İstanbul: Parçalı bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 31 İzmir: Az bulutlu ve açık 33 
Adana: Parçalı ve az bulutlu 34 
Antalya: Az bulutlu ve açık 31 
Samsun: Parçalı bulutlu 28 
Trabzon: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde doğu ilçeleri, öğle saatlerinde il geneli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 29 
Erzurum: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 32 
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER