banner249

GAYRİMENKULUN DENİZLİDE YENİ ADRESİ

İnşaat ve Gayrimenkul konusunda Denizli halkına hizmet verecek olan Kırboğa İnşaat, Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı şirketi düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

GAYRİMENKULUN DENİZLİDE YENİ ADRESİ
banner240
Denizli’de son yıllarda hızla yükselen sektörlerden birisi olan inşaat sektörü, yan sektörleriyle her geçen gün büyümeye devam ediyor. 

Denizli halkına inşaat yatırımı ve gayrimenkul konusunda hizmet vermek için kurulan Kırboğa İnşaat, Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı şirketi hafta sonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

Selçuk Bey Mahallesi 646 Sokak No:50’de hizmete açılan Kırboğa İnşaat, Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı şirketinin açılış törenine, Kırboğa İnşaat, Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Şirketi Sahibi Ahmet Kırboğa, inşaat sektörünün önemli isimleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Denizli halkına inşaat ve gayrimenkul yatırımları konusunda en iyi ve kaliteli hizmet sunmak için sektördeki bilgi ve deneyimlerini Kırboğa İnşaat, Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı şirketinde bir araya getirdiklerini ifade eden Ahmet Kırboğa, “Denizli halkına en iyi hizmete sunmak için yola çıktık. Amacımız inşaat sektöründe insanlara kaliteli, güvenli ve en iyi hizmeti sunmaktır.

 Bu gün açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan davetlilerimizede çok teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Kırboğa İnşaat, Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı şirketinin ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER