banner249

Gazi devlete seslendi!

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Hamdi Helvacılar, Gazilere verilmesi beklenen devlet övünç madalyasının son çıkan Torba Yasa Tasarısı’nda yer almadığını ifade ederek, “Gazilerimiz bu devletin onuru ve şerefidir. Gaziler olarak bu şeref madalyasını bekliyoruz” dedi

Gazi devlete seslendi!
banner240

Yüz Haber TV’de Erol Uçkan’ın hazırlayıp sunduğu ‘Gündem Özel’ programının bu haftaki konuğu Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Hamdi Helvacılar oldu. Gazilerin devlet imkanlarından faydalandığını ancak bunun yeterli olmadığını belirten Helvacılar, devletin gazi ve gazi yakınlarına bir madalyayı bile çok gördüğünü söyledi. 


PAMUKKALE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR 
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in Denizli’de 72 gaziye tek tip elbise diktirdiğini belirten Helvacılar, “Pamukkale Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim. Törenlerde giyilmek üzere tüm gazilerimize tek tip elbise diktirdi. Bu bizleri son derece memnun etti” dedi. 

GENÇLERE ÇAĞRI YAPTI 
Bu vatanın kolay kazanılmadığını hatırlatan Helvacılar, “Gençler bu vatanın birer bekçisidir. Kendi tarihlerini çok iyi araştırarak vatan şuuruna ve bilincine sahip olmaları gerekiyor” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER