banner249

Ak Partili eski başkanlar seçimlerde aktif çalışacak

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluşundan bu yana il başkanlığı yapan dört isim, il yönetiminin verdiği ve bin 500 kişinin katılımı ile yapılan iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemekte eski başkanlar yönetime destek sözü verdi.

Ak Partili eski başkanlar seçimlerde aktif çalışacak
banner240

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli il Başkanlığı iftar yemeği verdi. Deda Düğün Salonları VİP’te gerçekleşen iftar yemeğine yaklaşık bin 500 partili katıldı. 


Semazen gösterisinin de yapıldığı iftar yemeğine Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin’in yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan, İlçe ve belde belediye başkanları, teşkilat mensupları yoğun ilgi gösterdi. 

Gecede yapılan konuşmalarda Ak Parti hükümetlerinin ülkeye yaşattığı değişim ve gelişime vurgu yapıldı. 

ESKİ BAŞKANLA BİR ARADA 
AK Parti İl Başkanı Avni Örki, 2002 yılında AK Parti kurucu il başkanlığı ve daha sonra bir dönem Denizli Milletvekilliği yapan Mehmet Yüksektepe, İGEM Üyesi Osman Yüceliş, Şahin Tin ve AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar’ı sahneye davet ederek çiçek verdi. 

Eski İl Başkanları da konuşmalarında Avni Örki’ye seçim çalışlarında kayıtsız şartsız destek mesajı verdi. Kurucu Başkan ve Milletvekili Mehmet Yüksektepe, “2002 yılında yola çıktığımızda sayılı insanlar idik. Fakat geldiğimiz noktada artık dünyaya meydan okuyabiliyoruz. Benimle birlikte görev alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler. Başkanımız Avni Örki ” dedi. 

Osman Yüceliş konuşmasında, AK Parti hükümetlerinin ülkeye yaptığı hizmetlerin herkes tarafından takdir edildiğini, bu takdirin de sandıklara yansıdığını söyledi. Şahin Tin, “Bizim üzerimize düşen ne gibi görevler varsa her zaman hazırız” dedi. Bilal Uçar da, “2002’den bu yana partimiz her seçimde oylarını artırarak yoluna devam etmiştir” dedi. 

SAHNEYE DAVET ETTİ 
Partililerin yoğun alkışları arasında gerçekleşen konuşmaların tamamlanmasının ardından Başkan Örki, Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Nurcan Dalbudak, Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Belediye Eski Başkanlarından Ali Aygören, Avni Örki’nin eşi Nur Erki’yi de sahneye davet ederek çiçek verdi. Milletvekili Zeybekci, Dalbudak, Yüksel de birer konuşma yaptı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER