banner249

DEYDER, üniversiteleri tanıtacak

denizli dershanecileri ve eğitim yatırımcıları derneği (deyder), üniversiteye hazırlanacak gençler için 1. Üniversite tanıtım günleri’ni başlatıyor.

DEYDER, üniversiteleri tanıtacak
banner240
DEYDER’in eğitime verdiği hizmet halkasına bir yenisini daha ekledi. Üniversite sınavına yaklaştığımız şu günlerde, Denizlili öğrencilere yurtiçi ve yurtdışı çeşitli üniversiteleri tanıtmayı ve böylece öğrenci motivasyonu arttırmayı amaçlayan DEYDER,”1. Üniversite Tanıtım Günleri”ni düzenliyor. Pamukkale Üniversitesi’nde gerçekleşecek olan bu etkinlikte, öğrenciler ve veliler üniversiteler hakkında tüm merak ettiklerine, kurulan stantlardaki uzman kişilerden cevap bulma şansını elde ediyor.

DEYDER Başkanı Hasan Yapıcıoğlu, öğrenci ve velilerin sadece isimlerini duydukları üniversiteler hakkında daha ayrıntılı ve gerçekçi bilgiler edineceklerini, gelecek hakkında daha gerçekçi kararlar verebileceklerini söyledi. Ayrıca “1.Üniversite Tanıtım Günleri”nde dernek üyesi hiçbir dershanenin stant açmayarak bu projenin tamamen üniversiteleri tanıtmak hizmetini amaçlayan bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu kanıtladıklarını vurguladı.

Denizli halkına bu ayrıcalığı sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yapıcıoğlu, ortak çalışmanın ürünü olarak bu etkinlikte emeği geçen DEYDER Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Çatlık, Murat Tepe ve Ersan Köse’ye teşekkürlerini sundu. Ayrıca bu sosyal projede emeği geçen Denizli Valiliğine, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Denizli Belediyesine ve Pamukkale Üniversitesine sonsuz şükranlarını sundu.
DEYDER tarafında 8-9-10 Mart’ta PAÜ Kampüsü Morfoloji Binası’nda gerçekleştirilecek ”1.Üniversite Tanıtım Günleri”ne tüm halkın davetli olduğu bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER