banner249

Sel bölgeleri bir bir ıslah ediliyor

denizli belediyesi, küçük yağmurlarda bile sele yol açan Çakmak deresi ve çevresindeki alt yapı sorununu çözmek için ihale düzenledi.

Sel bölgeleri bir bir ıslah ediliyor
banner240
Denizli Belediyesi, alt yapı yatırımlarını sürdürüyor. Küçük yağmurlarda bile sele yol açan Çakmak Deresi ıslah edilirken çevrenin dere bağlantılı Göveçlik Yol Kavşağı’nın bulunduğu bölgenin de yağmursuyu hattı yapılarak sorun çözülecek. Bölgedeki alt yapı sorununun ortadan kaldırılması için Denizli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nde ihale düzenlendi.

Çakmak Deresi Göveçlik Yol Kavşağı Yağmursuyu Hatları Yapım işi ihalesine firmalar teklif verdi. İhale Komisyonu Başkanı Vehbi İyiker, teklif mektuplarını açtı. Komisyon, ihaleye girmek için firmaların teslim ettiği evrakları inceledi. Komisyon Başkanı İyiker, her firmanın verdiği birim fiyatları okudu. Buna göre, 3 El Mühendislik 2.034.908, Laloğlu Nakliyat Ltd. Şti 2.153.830, Yılmaz Beton 2.968.330 ve Akça A.Ş 1.997.806 lira teklif verdi.
Tekliflerin alınmasının ardından ihalenin ilk aşaması tamamlanmış oldu. İhale Komisyonu ihalenin 2. aşamasında değerlendirme yaparak kazanan firmayı belirleyecek. Çakmak Deresi Göveçlik Yol Kavşağı Yağmursuyu Hatları Yapım işi, 4 ayda tamamlanacak. Böylece, yıllarca küçük yağmurlarda bile sele yol açan dere ıslah edilmiş olacak ve 3,29 km uzunluğundaki yağmursuyu hattı inşa edilerek sorun kökten çözülecek.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER