banner249

Geleceğin yıldızlarını okulda arayacaklar

milli eğitim bakanlığı, futbol federasyonu, futbol kulüpleri ve gençlik geliştirme programı çerçevesinde okullarda oyuncu tarama ve eğitme projesi gerçekleştirilecek.

Geleceğin yıldızlarını okulda arayacaklar
banner240
Denizli Belediyespor altyapı koordinatörü ve gençlik geliştirme ligleri teknik sorumlusu Aliksan Urcanlı, Futbol da geleceğin Denizli Belediyespor’unu bu proje ile okullardan çıkacak yetenekli gençler ile oluşturacaklarını belirterek, okullardan seçilen çocukların ilk önce mahallerinde ki etkinlikler ile futbol eğitimi alacağını ve daha sonra da Denizli Belediyespor bünyesine katılacağını söyledi. Urcanlı, geleceğin Denizli Belediyesporu’nu daha geniş yelpazede tarayarak keşfettikleri genç yeteneklerle daha güçlü hale getireceklerini, alt yapıda yetişen çocukları A takıma monte edeceklerini söyledi.

TFF’nin eğitim ve malzeme desteği sağlayacağını hatırlatan Urcanlı, Denizli Belediyespor olarak ilk etapta bir antrenörü okullar koordinatörü olarak görevlendirdiklerini söyledi. TFF’nin İstanbul ve İzmir’den görevlendireceği antrenör ile eğitim seminerlerinin düzenleneceğine dikkat çeken Urcanlı, sözlerini söyle sürdürdü: ‘ İlk etapta 16 okul belirlendi. Okul sayısı ilerki günlerde artacaktır. Belirlenen okullarda ki Beden Eğitimi Öğretmenlerine yönelik, 15 Mart 2012 Perşembe günü Doğan Demircioğlu Esman İlköğretim Okulu eğitim salonunda, sabahtan teorik, öğleden sonra da pratik ders verilecek. Öğleden sonra aynı okulun halı sahasında uygulamalı, eğitim verilecektir.’


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER