banner249

Derin fikirler ödülünü aldı!

Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçılar Birliği’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği “Derin Fikirler Tasarım ve Üretim Yarışması”nda dereceye girenler ödüllerini aldı.

Derin fikirler ödülünü aldı!
banner240

Deri mühendisleri ile deri tasarımcılarını bir araya getiren yarışma Kaya İzmir Thermal Otel’de düzenlendi. Tasarımlar, mankenler tarafından sergilenerek jüri üyelerince tek tek değerlendirildi. Finale seçilen 10 takım arasından birinciliği tasarımcı Huriye Çetin ile mühendis Ahmet Kor, ikinciliği tasarımcı Esra Gümüşçü ile mühendis Irmak Savran, üçüncülüğü tasarımcı İrem Yazıcı ile mühendis Samet Soylu kazandı. 


Birinci olan takıma ödülünü veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu yıl dördüncüsü düzenlenen tasarım yarışmasının deri sektörüne önemli katkılar sağlayacağını söyleyerek, yarışan ekipleri kutladı. Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Jak Galiko ise, Türk deri sektörüne başaralı tasarımcılar kazandırdıklarını, deri sektöründe uygulanabilir özgün fikirler geliştirilmesine katkı koyduğunu söyledi. Defileye Didem Soydan, Elif Ece Uzun gibi ünlü mankenler de katıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER