banner249

Denizli’de Teleferik bugün ücretsiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın okulların 30 Ekim’de tatil olması kararının ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bugün Teleferik ücretlerinin ücretsiz olduğunu bildirdi.

Denizli’de Teleferik bugün ücretsiz
banner240

Cumhuriyet’in 100. yılı tüm Türkiye’de coşku içerisinde kutlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam 30 Ekim Pazartesi günü okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldıklarını duyurdu. Bu kararın ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, teleferik ücretlerinin 30 Ekim günü için ücretsiz olduğunu bildirdi.

Zolan, Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile hayata geçirdikleri doğa harikası Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nın bugün ücretsiz olduğunu sosyal medya hesaplarından duyurdu. Başkan Zolan, sosyal medya hesaplarından şunları kaydetti: “Denizli'mizde Cumhuriyet Bayramımızı ve Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü büyük bir coşku içinde kutladık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın okulları 1 gün tatil etmesinin ardından biz de sevdiklerinizle birlikte güzel zaman geçirmeniz için Denizli Teleferik’i bugün için ücretsiz yaptık. Davetlimsiniz.”

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER