banner249

Degiad, Duayen İşadamlarını ağırladı

12.01.2016 akşamı EAT'N jOY RESTAURANT ta düzenlenen akşam yemeğinde genç işadamları, SN.HÜSEYİN ERİKOĞLU ve SN.ALİ ABALIOĞLU'nu ağırladı.

Degiad, Duayen İşadamlarını ağırladı
banner240

Konuklarımız  uzun-keyifli-doyurucu sohbetlerinde, gençliklerinden bugüne dek; işleriyle, özel yaşamlarıyla ve Denizli ile ilgili olarak yaşadıkları-başardıkları-başaramadıkları-hayalleri-hedeflerini büyük bir açıkyüreklilikle anlattılar. 

Konuşmaları,  dinleyenleri düşündüren, zaman zaman güldüren, başarmaya dair önemli ipuçlarının verildiği,  son derece kıymetli öğütlerle süslenen, gençler için yeni ışıklar yeni ufuklar açan derinlikte idi. 

Konuklardan gelen sorulara verdikleri cevabın her biri yaşadıkları tecrübelerle demlenen birikimlerin yansımasıydı. 

Konuklar, yeni bir işe başlarken başarılı olmanın sırlarını verdiler ; ilkeli olmak, kendine-çalışma arkadaşlarına- müşterilerine-herkese karşı dürüst olmak, sermaye planlamasını doğru yapmak, banka kredilerine sırtını dayamamak, doğru çalışma arkadaşları seçmek, yeni sektör arayışlarını daima sürdürmek gibi önemli anahtarlar verdiler. 

Sn.ERİKOĞLU'nun "doğru çalışan şirketi , kötü çalışan seni çalıştırır" sözü, "eşlerinize değer verin ve onlara danışın" öğüdü ile,

Sn.ABALIOĞLU'nun "Denizli ekonomide-ticarette çalışırken, politikayı-siyaseti ihmal etti, bu sebeple yola aynı anda çıktığı pek çok şehrin ardında kaldı" tesbiti ve "kadınların çalışma azminden-yaratıcılığından-işgücünde yaratacakları katma değerden mahrum kalmaya tahammülümüz yok, kadınların çalışma hayatına katılımı son derece önemlidir" şeklindeki görüşü, adeta geceye damga vuran sözler idi. 

ERİKOĞLU AİLESİ'nin bakırcılık ile başlayan, tekstil- yenilenebilir enerji gibi çeşitli sektörlerdeki varlıkları ile süren, geçmiş yıllarda Türkiye'de belki de ilk olarak Anadolu'da bir şehirde banka kurmaya kadar varan,  gerçek bir İNOVASYON öyküsü olan sektörel yolculukları dinleyenlere heyecan verdi. 

Toplantı, gençişadamlarının bitmek bilmeyen sorularıyla keyifle devam etti.Toplantı sonunda dernek başkanı Sn.Melek SÖZKESEN konuklara DOÇEV HATIRA ORMANI'na kendileri için yaptıkları fidan bağışı belgesini takdim ederek teşekkür etti. 

DEGİAD'ın GENÇ İŞİNSANLARI ile DUAYENLERİ birleştirme toplantıları  her ay devam etmek üzere son buldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER