banner249

Birde ÖYKÜ’de siz yazın !

Merkezefendi Belediyesi’nin ‘ÖYKÜ projesi Türkiye gündeminde yer aldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’nun da katılarak çocuklarla çember oynadığı projeye birçok ulusal televizyonda ve gazetede geniş yer verildi.

Birde ÖYKÜ’de  siz yazın !
banner240

Merkezefendi Belediyesi’nin hayata geçirdiği Öksüz, Yetim ve Kimsesizler Üzülmesin (ÖYKÜ) projesi başladı. Bu kapsamda Merkezefendi ilçesinde öksüz, yetim ve kimsesiz 6-9 yaş arası çocuklar bir kafede bir araya getirildi. Kafede çocuklar doyasıya eğlendi. Düzenlenen etkinliğe Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu katıldı.  Protokol üyeleri çocuklarla çember oynadı. Çocuklarla oynarken büyük mutluluk yaşadığı görülen Bakan Ramazanoğlu ve protokol üyeleri daha sonra projenin açılışı için pasta kesti.

“BİZE DESTEK VEREN BAKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Projeyle ilgili konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ‘’Öksüz, Yetim ve Kimsesizler Üzülmesin (ÖYKÜ) projesini hayata geçirdik. Bu kapsamda ilçemiz sınırları içerisinde öksüz yetim ve kimsesiz çocuklarımızın tamamını tespit ettik. İlk olarak 6-9 yaş arası çocuklarımızla güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Ben bize destek veren bakanımıza teşekkür ederim’’ dedi.

“ÇOCUKLARIMIZ ÖNCELİĞİMİZDİR”

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu ise, böyle projelere her zaman destek verdiklerini kaydederek, ‘’Bu tarz projeleri, devlet olarak bakanlık olarak her zaman destekliyoruz. Yerel yöneticilerimiz de bu işlerin yaygınlaştırılması noktasında önemli bir görev görüyor. Bana daha önce de bu projeden bahsedilmişti. Özellikle yetimler, öksüzler, kimsesizler bizim dezavantajlı dediğimiz hedefimizdeki kitlemizdi. Çocuklarımız zaten ilk önceliğimiz her zaman. Bu proje tüm Türkiye’ye rol model olacak. Çocuklarımız için bu etkinlikler sadece yemek içmek değildir. Aynı zamanda sosyal hayatın içinde bulunma adına da önemli etkinlikler oluyor. Bu faaliyetleri her zaman desteklemeye devam edeceğiz’’ dedi.

ULUSAL BASINDA GENİŞ YANKI UYANDIRDI

Merkezefendi Belediyesi’nin ‘ÖYKÜ projesi Türkiye gündemindeydi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’nun da katılarak çocuklarla ‘çember’ oynadığı projeye birçok ulusal televizyonda ve gazetede projeye geniş yer verildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER