banner249

Didim Seyahat’in Yeni Hedefi Yıllık 2 Milyon Yolcu

Yarım asrı aşan geçmişi ile seyahat sektörünün köklü firmalarından biri olan ve 1964 yılında Ege’nin meşhur tatil beldesi Didim’de kurulan Didim Seyahat, geçtiğimiz yıl ulaştığı 1 milyon yolcu taşıma hacmini ve hedefini bu yıl için ikiye katladı.

Didim Seyahat’in Yeni Hedefi Yıllık 2 Milyon Yolcu
banner240

Didim’de ulaşım ve taşımacılık hizmet veren S.S.18 nolu Didim Seyahat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, her geçen gün filosunu güçlendirerek, güzergâh ağını genişletmeye devam ediyor.

Firma, 1964 yılından bu yana Söke ve Aydın güzergâhında, 2005 yılından itibaren İzmir, 2013 yılından itibaren Denizli-Ankara ve 2015 Mayıs ayından itibaren de Bursa-İstanbul güzergâhında taşımacılık hizmeti veriyor.

Yolcularına güvenli ve konforlu seyahat hizmeti vermeyi ilke edinen Didim Seyahat’in Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Cengiz, firmalarının, Didim'in dışarıya açılan yüzü olarak başlangıçtan beri yolcu memnuniyetini en ön planda tuttuğunu dile getirerek, “Babalarımızdan ve bizden önceki büyüklerimizden devraldığımız markamızla ve 52 yıldır kendimize verdiğimiz bu sorumluluğun bilinciyle ve Didim kentini, ulaştığımız güzergâhlarda ve yeni kulvarlarda çok daha güçlü ve etkin şekilde temsil edebilme amacıyla Didim Seyahat'i sürekli olarak geliştirmek için çalışıyoruz,” şeklinde açıklama yapıyor.


GURURLUYUZ, ONURLUYUZ

Didim Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Cengiz, firma olarak 2016 yılı hedeflerinden birinin yıllık bazda 2 milyon yolcuya hizmet vermek olduğunu dile getirerek, “Konforu, güvenli yolculuğu tercih eden herkesi, tarihçi Heredot’un ifade ettiği gibi,’Mavi Gökyüzünün Altındaki En Güzel Yeryüzüne’, yani Didim’e taşıma arzusundayız. Portföyümüze bu yılbaşında dâhil ettiğimiz ve Ankara ile İstanbul güzergâhlarında kullandığımız MAN marka son model 2+1 Keyif araçlarımızla birlikte iyice gençleşen ve modernize olan araç filomuzla, geniş servis ağımızla, güler yüzlü hizmet veren bilet satış noktalarımızla, deneyimli şoför kadromuzla hizmet kalitemizden ve yolcu memnuniyetinden ödün vermeden çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki dönem için hedefimiz, geçtiğimiz yıl ulaştığımız rakamı aşmak olacak. Didim Seyahat’e sahip çıkan yolcularımızla ve firmamız bünyesindeki bütün arkadaşlarımızla birlikte bu hedefe ulaşma adına gayret göstereceğiz,” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER