banner249

Bereketli Mahallesi’nde Personelle Çay Molası

Merkezefendi Belediyesi’nin mahallelerde gerçekleştirdiği asfalt çalışmaları sürüyor. Bu anlamda o çalışmaların sürdüğü mahallelerden biri Bereketli’ydi. Başkan Muhammet Subaşıoğlu, Bereketli Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Subaşıoğlu asfalt çalışması yapan personelle de kaldırım üzerinde çay molası vererek hem sohbet etti hem de çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Bereketli Mahallesi’nde Personelle Çay Molası
banner240

Merkezefendi Belediyesi’nce ilçede asfalt, kaldırım, taş döşeme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyerek görevli personelden bilgi alıyor.

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçede yaptığı çalışmalardan biri de şimdilerde Bereketli Mahallesi’nde devam ediyor. Başkan Muhammet Subaşıoğlu, Bereketli Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Bir ara asfalt dökme makinesine binerek çalışmalara katılan Başkan Subaşıoğlu, sonrasında personelle kaldırım üzerinde çay molası vererek hem sohbet etti hem de çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Çalışmalar esnasında vatandaşlarında görüşlerini alan Başkan Subaşıoğlu, ilçenin her geçen gün farklı bir görünüme sahip olması adına Merkezefendi Belediyesi olarak durmadan çalıştıklarının altını çizdi.

“BEREKETLİ DE İLÇEMİZİN EN GÜZEL MAHALLELERİNDEN OLACAK”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Bereketli Mahallesi’nin de ilçedeki güzel mahallelerden biri olacağına işaret etti. Başkan Subaşıoğlu, “Havalar müsait olduğu müddetçe birçok mahallemizde asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Bereketli Mahallesi 10200 Sokakta da bu çalışmalarımızdan biri var. Bu sokağın dışında yukarı da bulunan Çınar Caddesi’nde de çalışmamız sürüyor. Geçtiğimiz yıl asfalt parke taşı gibi çalışmalarımızı gerçekleştirdiğimiz ve en fazla yatırım yaptığımız mahallelerimizden birisi de Bereketli Mahallemizdi. Merkezefendi Belediyesi olarak buraların üst yapısını gerçekleştiriyoruz. Bereketli Mahallemizde Merkezefendimizin en güzel mahallelerinden biri oluyor” dedi.

MUHTARDAN BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Bereketli Mahalle Muhtarı Halil Yılmaz, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na mahalledeki çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Muhtar Yılmaz, “Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür ediyorum. Kendisinden Allah razı olsun. Mahallemizdeki yol çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sona gelmiş durumda. Başkanımızdan ne talep ettiysek gerçekleştirdi” dedi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER