banner249

Belediyespor, il maçına hazırlanıyor

gümüşler stadında ki antrenmanlarını teknik direktör yaşar güngör ve yardımcıları utku alemdar, tuncay Özbek, bekir küçükşahal nezaretinde sürdüren kırmızı beyazlılar, dayanıklılık çalışmasının ardınd

Belediyespor, il maçına hazırlanıyor
banner240
Gümüşler stadında ki antrenmanlarını Teknik Direktör Yaşar Güngör ve yardımcıları Utku Alemdar, Tuncay Özbek, Bekir Küçükşahal nezaretinde sürdüren kırmızı beyazlılar, dayanıklılık çalışmasının ardından çift kale maç yaptılar. Teknik Komite üyeleri Bahtiyar Mat ve Emin Sayın’da antrenmanı birlikte izlediler. Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Güngör, çok güzel geçen iki aylık hazırlık dönemi sonrası, lige iyi bir başlangıç yapma adına, Eyüpspor deplasmanından puan ya da puanlar çıkarmak için çalışacaklarını söyledi. Güngör, “Eyüpspor karşılaşmasından iyi bir netice ile döndüğümüzde, önümüz açılır. Çıkış yakalarız ve uzun bir süre böyle gideriz. Eyüpspor’dan başarılı bir skorla döneceğimize de benim inancım tam. Yeter ki istediklerimizi sahada uygulayabilelim” dedi.

Kırmızı beyazlılarda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Spor Toto 2.lig ilk hafta maç programını açıkladı. Ev sahibi takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak olan Eyüpspor-Denizli Belediyespor karşılaşması 11 Eylül 2011 Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. Eyüp stadındaki karşılaşmayı, Kütahya Bölgesi Hakemi Hasan Küpeli yönetecek. Küpeli, 6 Aralık 2009’da 2-2 biten Fethiyespor-Denizli Belediyespor maçını yönetmişti. Küpeli’nin yardımcıları ise Bursa Bölgesinden Bilal Gölen ve Kütahya Bölgesinden Burak Tuğran.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER