banner249

Vali Demir, “Vali istedi diye dayatamaz”

denizli valiliği’ne atanan vali abdülkadir demir, katıldığı il genel meclisi’nin eylül ayı ikinci oturumuna başkanlık yaptı. vali demir, başkanlık yaptığı oturum öncesi brifing aldığını ve denizli’de

Vali Demir, “Vali istedi diye dayatamaz”
banner240
Denizli Valiliği’ne atanan Vali Abdülkadir Demir, katıldığı İl Genel Meclisi’nin Eylül ayı ikinci oturumuna başkanlık yaptı. Vali Demir, başkanlık yaptığı oturum öncesi brifing aldığını ve Denizli’de yapılan işlerin bugüne kadar doğru olduğunu söyledi.

MECLİS KARAR ALDI DİYE VALİ ONAYLAYAMAZ
Türkiye’nin artık Ankara’dan yönetilecek durumda olmadığını belirten Vali Demir, “Eskiden ufak bir yol dahi yapılacak olsa Denizli’yi hiç görmeyen bir mühendisin onayıyla o yol yapılırdı. Ama şimdi özel idareler bunu yapıyor. Burada tam anlamıyla demokrasi işliyor. Herkes birbirine tahammül etmek zorundadır. Meclis istediği kararı aldı diye vali onaylayamaz. Yada Valiler istedi diye kimseyi zorlayamaz veya dayatamaz. Biz birlikte, hep beraber çalışacağız” dedi.

Birçok yerde görev almasına rağmen Denizli’de üç günden bu yana gördükleri güzelliklerle hayrete düştüğünü ifade eden Demir, “Çok yerde görev aldım. 3 gündür görmüş olduğum her şey beni gerçekten çok şaşırttı. Bu tarihi güzelliklerin tüm dünyaya tanıtılması gerekiyor. Dünya, bu güzel memleketi, tarihi güzellikleri, travertenleri daha fazla tanımalı. Çalışmalarımızı bu yönde daha da artıracağız” dedi.
Vali Demir, en kısa zamanda ilçe ziyaretleri gerçekleştireceklerini sözlerine ekleyerek, bu ziyaretlerde il genel meclisi üyelerinin de katılmalarını istedi.

Ak Parti Gurup Başkan Vekili Avni Örki de, özel idare kökenli bir valinin Denizli’ye atanmasından dolayı heyecanlı olduklarını belirterek, güzel çalışmalara tüm meclis üyeleriyle beraber imza atacaklarını bildirdi.

CHP Gurup Başkan Vekili Selahattin Koçdemir de, yapılacak hizmetlerde birlik ve beraberliğin devamını dileyerek, yarım kalan çalışmaların devam etmesini istedi.
Yapılan konuşmaların ardından Vali Demir, il genel meclisi üyelerine başarılar dileyerek toplantıdan ayrıldı. İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, Vali Demir’den boşalan oturum başkanlığına devam etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER