banner249

Aruz Turizm, stresten uzak tutuyor

fethiye’nin ölü denizinde tekne turu atarak yoğun iş temposundan kurtulan denizlilerin sayısı her geçen gün artıyor. kurulduğu 30 eylül 2010’dan bu yana tekne turları düzenleyen aruz turizm seyahat ac

Aruz Turizm, stresten uzak tutuyor
banner240
Fethiye’nin ölü denizinde tekne turu atarak yoğun iş temposundan kurtulan Denizlilerin sayısı her geçen gün artıyor. Kurulduğu 30 Eylül 2010’dan bu yana tekne turları düzenleyen Aruz Turizm Seyahat Acentesi yetkilisi Mehmet Hançar, günlük tekne turlarına her geçen gün vatandaşların ilgi gösterdiğini söyledi. En son tekne turunu 4 Eylül günü Muğla’ya bağlı Gökova Körfezi’ndeki Akyaya Kıyısı’nda gerçekleştirdiklerini bildiren Hançar şöyle konuştu, “Bir yıldan bu yana yaptığımız günü birlik tekne turları ve gezileri ile birçok Denizlili, daha önce hiç görmedikleri yerleri görme fırsatı buldu. Bu günü birlik turlarla insanlar hem doğanın tüm güzelliğinden faydalanıyor, hem de doğanın o müthiş enerjisiyle stresten uzak kalıyor. 4 Eylül günü 20 kişilik gurupla Akyaya kıyısında yaklaşık 8 saatlik bir tekne turu düzenledik. Eğlencenin doruğa ulaştığı tekne turunda davetliler doyasıya eğlendi.”

Tekne ve gezi turlarının ay sonuna kadar değişik illerde devam edeceğini hatırlatan Hançar, “Tüm Denizlileri şimdiden 11 Eylül günü ölü denizde düzenleyeceğimiz tekne turuna ve kelebekler vadisindeki gezintiye davet ediyoruz. Rezervasyon yapmak isteyen vatandaşlarımız 0258 242 2323 numaradan ulaşabilirler” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER