banner249

Başkan'dan yerinde hizmet

Acıpayam Belediyesi, ilçe sınırlarında bulunan 56 mahallede yoğun bir tempoda alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Başkan'dan yerinde hizmet
banner240

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan , o çalışmaların bir ayağı olan Pınaryazı, Mevlütler ve Karahöyük mahallelerinde yürütülen, yol, kaldırım ve kilit taşı çalışmalarını inceleyerek, çalışmalara yerinde yön verdi. 


Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, yoğun bir tempoda belediyenin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyerek yakından takip ediyor. Başkan Şevkan'ın incelemeler sırasında görüştüğü vatandaşlar memnuniyetlerini ifade ederek yapılan çalışmalar içinde teşekkür ettiler. 

Amaçlarının en iyi hizmeti vermek olduğunu ifade eden Başkan Şevkan, Acıpayam Belediyesi olarak şehir merkezindeki değişim ve dönüşümü 56 mahall enin tamamına yansıtmak için yoğun çaba harcadıklarını belirten Şevkan , “ Pınaryazı, Mevlütler ve Karahöyük Mahallelerimizde çalışmalarımız sürüyor. Biz insanımız için buradayız. 

Bize verilen emanetin hakkını vermek için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bu anlamda da her noktada yürütülen çalışmaları bugün olduğu gibi bizzat yerinde inceliyor, biran önce sorunsuz bitirerek insanlarımızın hizmetine sunmaya çalışıyoruz’’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER