banner249

WordPress SEO eklentileri neler?

Siteniz çok iyi içeriklere sahip olsa bile Wordpress Seo eklentisi ile optimizasyon desteği almıyor ise büyük sorunlar yaşayabilirsiniz.

WordPress SEO eklentileri neler?
banner240

Siteniz çok iyi içeriklere sahip olsa bile Wordpress Seo eklentisi ile optimizasyon desteği almıyor ise büyük sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sorunlar arasında sitenizin arama sonuçlarında çıkmaması ve sitenize trafik gelme şansının düşmesi yer alıyor. WordPress sayesinde Hem SEO araçlarından yararlanan rakipleriniz ile yarışabilecek hem de sitenizin Google’da ve diğer arama motorlarında üst sıralarda yer almasına yardımcı olacak en kaliteli eklentiler şunlardır:

1.Yoast SEO

Milyonlarca sitenin arama motoru içinde üst sıralara yükselmesini sağlayan Yoast Seo, en popüler olan WordPress SEO eklentisidir. Genel olarak sitenizin hem de içeriğinizdeki her bir parçanın SEO optimizasyonunu yapmanızı sağlayan Yoast SEO, arama motorlarının sitenizi taramasını kolaylaştırmak amacı ile, tüm içeriğiniz için otomatik XML site haritası oluşturur.

2-Rank Math

Rank Math kurulumunda diğer SEO eklentilerinden veri almanıza izin veren, kullanıcı dostu, işlevsel ve ücretsiz bir WordPress SEO eklentisi olarak karşımıza çıkıyor. Rank Math birçok SEO eklentisinin gücünü birleştirir ve hepsini kolay yönetilen tek bir eklenti haline getirerek SEO’ya dair tüm kontrolü ele almanıza yardımcı olur.

3-All in One SEO Pack

Yoast SEO’nun rakibi olabilecek güçte olan All in One SEO Pack, 3 milyondan fazla WordPress sitesinde kullanılmaktadır. Özellikle birden fazla web sitesi ve şirketi olanlar için için kullanışlı olabilecek bir SEO eklentisidir. Ayrıca All in One SEO Pack, online satış sitelerinin SEO optimizasyonu için de tercih edilmektedir.

4-Semrush

Semrush piyasadaki en detaylı SEO aracı olarak bilinmesinin yanı sıra  birden fazla müşteri için raporlar ve analizler yayınlamaya çalışanlar için harika bir eklentidir. SEMrush orta ve küçük bir işletme için ihtiyaç duyulan çoğu SEO işlevine sahiptir.

5-Broken Link Checker

Broken Link Checker’ın en güzel ve en eşsiz yanı, yeni bağlantılar önermesi ve kopuk bağlantıları birkaç tıklatma ile toplu olarak düzeltebilmenizi sağlamasıdır.

6-Google Keyword Planner

Google’a reklam veren kişi ve kurumlara özel ücretsiz olarak sunulan Keyword Planner’ın hedefi aslında Google reklamlarınız için en uygun anahtar kelimeleri bulmaktır. Verilerini diğer araçlar ile karşılaştırmayı kolaylaştıran ve kullanmanız için herhangi bir şeyi entegre etmenizi gerektirmeyen Keyword Planner’ın verilerini, yüksek arama hacmi sunan anahtar kelimeleri keşfetmek için kullanabilirsiniz.

7-Squirrly SEO

Squirrly SEO’yu  diğer eklentilerden benzersiz kılan özelliklerinden biri analizlere ve araştırmalara odaklanan bir WordPress SEO eklentisi olmasıdır.

8-SEOPress

SEOPress reklamsız bir şekilde kullanabileceğiniz ve her şey dahil olan bir WordPress SEO eklentisidir.

9-SEO Framework

SEO Framework, WPMUDEV topluluğunun hayata geçirdiği bir proje olup zaman içerisinde ücretsiz olarak kullanıma sunulmuş güçlü bir WordPress SEO eklentisidir.

10-MonsterInsights

MonsterInsight web sitenizin SEO stratejisini geliştirmek için ihtiyaç duyduğunuz bilgileri sunarak Google Analytics’i WordPress’e kolayca yüklemenizi sağlar.

Sonuç olarak SEO WordPress şirketiniz için önemlidir. Bu nedenle en iyi ve kaliteli eklentiyi bulmak önemlidir. Bu tarz önemli bilgilere erişmek için aramamotoru.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER