banner249

Ünlü dijital medya uzmanı Metin Gökçek Denizli’de 

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) tarafından Dijital Medya Uzmanı Metin Gökçek’in konuşmacı olarak katıldığı ‘Dijital Medya Semineri’ düzenlendi.

Ünlü dijital medya uzmanı Metin Gökçek Denizli’de 
banner240

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC), kette hizmet veren basın çalışanlarına yönelik ‘Dijital Medya Semineri’ düzenlendi. Dijital Medya Uzmanı Metin Gökçek’in konuşmacı olarak katıldığı seminer öncesinde konuşan DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, “Dijitallik yavaş yavaş hayatımıza girmeye başladı. Gazetecilik anlamında da biz de dijital kanallara ağırlık vermeye başladık.

Denizli basını olarak değerlendirdiğimizde şu anda dijital yayıncılığın öne çıktığını ve ağır basmaya başladığını görüyoruz. Bu nedenle bu konuda haber sitelerinin yazılımı, SEO metinlerinin oluşturulması, haberlerin daha çok dikkat çekilmesi noktasında Metin Gökçek ile birlikteyiz” dedi.

Denizli basın camiasının ilgisini çeken seminerde Dijital Medya Uzmanı Metin Gökçek; arama motorlarını anlamak, SEO giriş-SEO yapıları, site checklist, medya siteleri ve SEO ilişkisi, medya yayıncılık detay, dijital 360 bilgilendirme, sosyal medya ile news ve organik hit/spam konularında sunum gerçekleştirdi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER