banner249

Uğur’lu öğrenciler Denizli’nin gururu oldu

Denizli Uğur Dershanesi 2013 LYS'de Denizli ilinden Türkiye ilk 1000'e giren 44 öğrencinin 23'ünü çıkararak büyük bir başarı elde etmekle kalmayıp 2013 SBS sonuçlarının açıklanması ile rakipsiz olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Uğur’lu öğrenciler Denizli’nin gururu oldu
banner240

2013 SBS sonuçları her yıl olduğu gibi bu yılda Uğur'lu geldi. 2013 SBS yerleştirmeleri sonrasında Denizli Uğur Dershanesi, öğrencilerinin 26'sını Fen Lisesine,1'ini Robert Koleji'ne, 168'ini Anadolu Liseleri'ne yerleştirdi ve yüzde 97'lik bir yerleştirme oranı elde etti. 


Denizli Uğur Dershanesi, 2013 SBS'de aldığı puanlarla ilk 100'e girerek Türkiye ve Denizli'de seçkin liselere yerleşen öğrencilerini, düzenlenen tören ile ödüllendirdi. Kınıklı’daki şubede gerçekleşen törene, sınavda derece elde eden öğrenciler, dershane yöneticileri, veliler ve öğretmenler katıldı. 

Denizli Uğur Dershanesi Genel Kordinatörü Ersan Köse, 2002'de kurulan Denizli Uğur Dershanesi, 11 yıldır elde ettiği büyük başarılarla hem liselere hem de üniversitelere hazırlık sınavlarında güvenin ve istikrarın tartışılmaz adı olmayı başardığını söyledi. 

Köse, bu başarıların yıldan yıla katlanarak artmaya devam ettiğine dikkat çekti. Denizli'de Uğur Dershanesinin ilk 100'e giren öğrencileri şu isimlerden oluştu, 
Nilda Limoncu Denizli 6.sı
İrem Sena Konakcı Denizli 19.su
Selin Sezgin Denizli 23.sü
Ece Holat Denizli 39.su
Ömer Ege Kara Denizli 44.sü
Efe Öztaban Denizli 48.si
Duygu Dartanel Denizli 55.si
Çağlanur Yurdasal Denizli 57.si
Ece Alkan Denizli 58.si
Zehra Çeldir Denizli 64.sü
Aykut Akyol Denizli 69.su
Pelin Ege Denizli 78.si
Başar Basmacı Denizli 93.sü
Ege Eren Denizli 98.si olarak Denizli'nin ve Türkiye'nin gururu oldu. 

Genel Koordinatör Köse, 11 yıldır aralıksız Denizli derecelerine imza attıklarını ve bu başarının bir tesadüf olmadığını, bir sistem ve düzenin doğal bir sonucu olduğunu belirtti. Elde edilen başarıda öğrenci, veli ve öğretmenlerin rol aldığını ifade eden Köse, “LYS ve SBS'de elde edilen büyük başarılar bize daha ciddi sorumluluklar yükledi. Yeni dönemde çalışmalarımıza daha da büyük bir titizlikle devam edeceğiz" dedi.

Denizli Uğur Dershanesi Denizli'de ilk 100' e giren öğrencilerini çeşitli hediyelerle ödüllendirdikten sonra dereceye giren öğrencileri, aileleri ve öğretmenleriyle birlikte pasta keserek bu büyük başarıyı tatlandırdı. Pasta kesiminden sonra verilen kokteyle ödül töreni son buldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER