banner249

Bari Gazi Bulvarı’nı açın!

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli’nin Ulaşım Master Planı’nın yanlış olduğunu savunarak, “Güzergah değişiklikleri Denizli esnafını çok büyük zarara soktu. Bu planı tekrar gözden geçirin. En azından Gazi Bulvarı’nı Denizli halkının hizmetine açın” dedi.

Bari Gazi Bulvarı’nı açın!
banner240

CHP Denizli İl ve Merkez İlçe Örgütü, bugün esnaflara yönelik bir ziyaret gerçekleştirerek sorunlarını dinledi. Ziyaret sonrasında Candoğan Parkı önünde bir basın açıklaması yapan İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, esnafla yaptıkları ziyareti değerlendirdi. 


Esnafın en çok ulaşım konusunda tepkili olduğuna dikkat çeken Çavuşoğlu, “Ulaşım yollarındaki düzenlemenin esnafa ne getirip ne götürdüğü tespit etmek için bugün esnaf ziyareti yaptık. Hangi esnafımıza dokunduysak bin ah işittik. 

Çaybaşı Saltak Caddesindeki esnaflar Gazi Bulvarının trafiğe kapatılması nedeniyle büyük bir yoğunluk yaşandığı, bu yoğunluktan dolayı da hiçkimsenin 1 saniye bile durarak ihtiyaçlarını göremediğini, aynı şekilde Gazi Bulvarındaki esnaf, sadece Turex’e ait olan yolun kullanım hakkını kendilerini mağdur ettiğini, bu mağduriyetlerden dolayı da işlerinin zarar ettiğini söylediler. 

Aynı şekilde Çınar’dan Lise Caddesi’ne giden güzergahın da tek yön olması yine esnafa çok büyük bir sıkıntı veriyor. Bu sıkıntılardan dolayı esnaflar, birçok müşterilerinin AVM’lere yönlendirildiğini söyledi. Özellikle şehir içi ulaşımı konusunda ve araç parkı konusunda da bu güzxergahlardaki esnafların mağdur olduklarını bizlerle paylaştılar. Bizler de bu yüzden bu basın açıklamasını yapma gereği duyduk.” 

HEM VALİ DEMİR’E HEM DE BAŞKAN ZOLAN’A SESLENDİ
Belediye Başkanı Osman Zolan’a esnafı ziyaret edip sorunlarını dinlemeye davet eden Çavuşoğlu, “Sayın Belediye Başkanına sesleniyorum. Birgün çıkıp esnafı ziyaret etsin. Bu mağduriyetin giderilmesi için Bayramyeri’nden Çınar Meydanı’na kadar en azından ticari araçlara açılması gerektiği konusunda bir çağrımız var. 

Gelin bu caddeyi evinden çıkan insanları da Turex’e mahkum olmadan rahatlıkla gidecekleri yere ulaşmalarını sağlayalım. Gelin bu insanların ulaşım sorunlarını çözelim. Sayın valimizin de buradaki esnafın sorunlarına kulak vermesini istiyoruz. Çözümü noktasında da gerekli girişimleri başlatmalarını istiyoruz” dedi. 

Denizli halkına 2014’te yapılacak seçimleri kazanmaları halinde bu sorunların tamamını çözecekleri sözünü veren Çavuşoğlu, “Buradan söz veriyoruz. CHP Denizli’de Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanması halinde Ulaşım Master Planını değiştirip Turex’e tahsis edilen bu yolu tekrar Denizli halkınanın yolu olması için gereken çalışmaları yapacağız. Ayrıca minibüsçü esnafının yaşadığı güzergah sorununu da çözeceğiz. Artık CHPnin yerel iktidara gelmesi durumunda güzergah sorununu çözeceğiz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER