banner249

Şampiyonluk kupası Denizli’ye geliyor

2016-2017 sezonunda Süper Lig’de şampiyonluk ipini göğüsleyen Beşiktaş’ın şampiyonluk kupası Denizli Beşiktaşlılar Derneği ve Kartal Yuvası’nın organizasyonuyla Kara Kartal’ın şampiyonluk kupası Pazar günü Denizli’de olacak.

Şampiyonluk kupası Denizli’ye geliyor
banner240

Şampiyonluk kupasının Türkiye’deki tüm kartal yuvalarını gezdiğini belirten, Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Abdurrahman Tüfekçioğlu,  “Şampiyonluk kupamız Pazar günü saat 10.00’da Büyükşehir Belediyesi arkasında yer alan Kartal Yuvası’nda olacak. Taraftarımız Kartal Yuvası’na davet ettik. Denizlili Beşiktaşlılar, şampiyonluk şarkılarını bir kez daha söyleyecek” dedi.

Başkan Tüfekçioğlu, organizasyonu düzenlemekteki asıl hedeflerinin hem şampiyonluk kupasını görmek, Beşiktaşlılar arasındaki birlik ve beraberliği arttırmak, hem de forma ve diğer ürünlerin satışını yapmak olduğunu ifade etti.

Abdurrahman Tüfekçioğlu, “Denizlili Kara Kartallar, şampiyona yakışır şekilde bir organizasyona tanıklık edecekler” dedi.

Beşiktaş’ın şampiyon kadrosunun en golcü futbolcusu olan Denizlili Cenk Tosun’un formasına memleketinde özel ilgi gösterilmesi bekleniyor. Geçen sezon Süper Lig’de 23 gol atan AlanyasporluVagnerLove’nin ardından 18 golle en fazla gol atan ikinci futbolcu olan Cenk Tosun’un 23 numaralı formasından Kartal Yuvası’na çok sayıda forma getirildi. Beşiktaş’ın tüm yıldızlarının formaları Kartal Yuvası’nda yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2017, 15:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER