banner249

Ornaz Vadisi güz renklerine yolculuk

Laodikya Gezi ve Doğa Yürüyüş Grubu bu hafta kentin merkezinde sayılan bölgelerden Başkarcı dağının kuzey eteklerindeki Ornaz Vadisi ve şelaleler bölgesine yürüyüş düzenledi.

Ornaz Vadisi güz renklerine yolculuk
banner240

Sınırlı sayıda katılımcının katıldığı etkinlikte bölgenin renkli güzellikleri katılımcılarla izledi. Karcı dağının eteklerinde kurulu Başkarcı mahallesinin batı kısmında yer alan “Ornaz vadisi” yılın her mevsimi güzellikleriyle ziyaretçilerini şaşırtan bir bölge. 


Bu mevsimde güz renklerine bürünen vadi küçük derecikler ve onların akış güzergâhında oluşan minik şelalecikler, sararmış yapraklar, mantarlar ve hatta yeni açmaya başlayan Çuha çiçekleriyle yürüyüşe katılanlar başka bir zaman dilimindeymiş gibi hissettiler. 

Başkarcı bölgesi dağları ve vadileri ulaşımın kolay olması ve zaman kaybı yaşanmaması nedeniyle hemen her mevsim gezilip görülebilmesi dolayısıyla yoğun ziyaretçi alan doğa parçalarından birisi olarak biliniyor. 

Denizli’nin gizemli güzelliklerine yolculuklar yapmayı sevenlerin kolay ulaşıp hoş zamanlar geçireceği Karcı dağı eteklerindeki diğer vadilere de bundan sonra Laodikya Gezi ve Doğa Yürüyüş Grubu olarak etkinlik düzenlemeyi sürdüreceklerini belirten Laodikya Gezi ve Doğa Yürüyüş Grubu sorumlusu Zeki Akça gruba katılıp farklı zaman geçirmek isteyenleri gruba beklediklerini açıkladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER