banner249

Horoz Göztepe hazırlığında

Denizlispor, deplasmanda oynanacak Göztepe maçına hazırlanıyor.

Horoz Göztepe hazırlığında
banner240

Denizlispor, Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Aydın 1923 ve Fenerbahçe ile yaptığı maçların ardından hazırlık karşılaşması programını kapatan yeşil siyahlılar, çift yaptığı antrenmanlarını bugünden itibaren bire indirecek. Profesyonel şube Sorumlusu Ali Fırat, bundan sonra deplasmanda oynayacakları Göztepe maçına yönelik çalışmalar yapacaklarını kaydetti. Sakat oyuncularının bulunmadığını ifade eden asbaşkan Fırat, 15 Ocak Pazar günü saat 13.00’te oynayacakları Göztepe maçını da kazanmak istediklerini söyledi.

ACİL PARA ARANIYOR
Asbaşkan Ali Fırat, futbolcuların bir kısım parasının hesaplarına yattığını daha fazla ödeme yapmak için de kaynak sağlamak için mesai harcadıklarını söyledi. Transfer tahtasının açılması durumunda en kötü 1 transfer de yapmak istediklerini belirten asbaşkan Fırat, “Yönetim kurulu ile bir toplantı yapacağız. Bu toplantının ardından önümüzü daha net göreceğiz. Eski ödemelerimizin yanında futbolcu arkadaşlarımıza da para vermeye çalışıyoruz” dedi. Denizlispor’a verilen Denizli Büyükşehir Belediyespor’un Olağanüstü Genel Kurulu ise yarın saat 15.30’da Bahçelievler İtfaiye Tesisleri’nde yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2017, 17:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ahmet albaş
ahmet albaş - 7 yıl Önce

bu takıma adam gibi tecrübeli bir kaleci alın taraftarlar olarak başka transfer istemiyoruz mevcutların alacaklarını ödeyin yeter

SIRADAKİ HABER