banner249

Geleceğin yıldızları bu okulda yetişiyor!

Türkiye’nin en iyi futbol akademisine sahip Altınordu, Denizli’de açtığı Futbol okuluyla geleceğin yıldızlarını keşfediyor.

Geleceğin yıldızları bu okulda yetişiyor!
banner240

Denizli Altınordu Futbol Okulu, Denizli’nin çocuklarını ve gençlerini futbola kazandırıyor. Hafta sonu tesislere gelen yüzlerce çocuğa futbol eğitimleri veriliyor. Burada futbol eğitimi alan çocuklara hafta içi ayrıca gruplar halinde eğitimler verilerek tüm eksiklikleri gideriliyor.

2009-2014 yaş arası kategoriler belirlenerek tecrübeli hocalarla çocukları eğittiklerini ifade eden Altınordu Denizli Temsilcisi Tolga İnan, “Çocuklarımız, sabahtan akşama kadar okulda oluyorlar. Çok fazla zaman olmuyor. Kendi halı sahamızda 3-5 kişilik gruplarla eksiklerimizi tamamlıyoruz. En büyük yaş grubumuz 2009 grubudur. Şu anda U14 liginde oynuyorlar. Daha sonra futbol okul havuzundan alınıp performans grubuna alıyoruz” dedi.

Yetenekli çocukları çok fazla zaman kaybetmeden hayallerine kavuşmaları için çalıştığını belirten İnan, “Herkes altyapı önem vermemiz gerekiyor diyor ancak uygulamaya geçildiğinde birçok kulüp buna yetirince önem vermiyor. Ancak Altınordu, tesisleşerek bu toprakların çocukların üzerinde yoğunlaşarak bir alt yapı modeli geliştirdi. Başkanımız Mehmet bey Almanya, İspanya  ve Hollanda’ya giderek alt yapı tesislerini gezerek burada araştırmalar yaptı. Daha sonra da bu modeli Türkiye’de uygulayarak büyük bir başarıya imza attı. Keşke bu örnekler daha çok olsa. Çocuklarımıza ciddi anlamda şans verilmesi gerekiyor. Ülkemizin genç bir nüfusu var. Bunu kullanmamız lazım. Altınordu bunu yaptı. Altyapı denilince akla ilk Altınordu geliyor artık. Buda vermiş olduğumuz eğitimlerin ne kadar doğu olduğunu gösteriyor” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER