banner249

DENOK ödüllerle döndü

İlimizi temsilen 03-06 Aralık 2015 tarihleri arasında Samsun ilinde düzenlenen Federasyon Kupası Okçuluk yarışmasına katılan Denizli Okçuluk Spor Kulübü DENOK başarı ile ilimize döndü.

DENOK ödüllerle döndü
banner240
DENOK Spor Kulübü Yarışmaya 1 antrenör, 1 makaralı erkek, 2 makaralı genç erkek, 3 makaralı genç bayan, 1 olimpik bayan, 2 olimpik genç bayan olmak üzere toplam 9 sporcu ile katılmıştır.

Antrenör ve aynı zamanda Kulüp Başkanı Serkan BURSALI, yarışma Mart ayında Ankara’ da yapılacak olan Okçuluk Dünya Şampiyonası Seçmesi ve aynı zamanda Ocak ayında yine Samsun ilinde yapılacak olan Milli Takım Aday kadrosunu belirleyecek olması nedeniyle ilimiz ve ülkemiz için önemli bir yarışmaydı. 

Bu yarışmada kulübümüz olarak Makaralı Genç Bayan sporcumuz Merve Feriha KARADENİZ ilk 16’ ya girerek Ocak ayında yapılacak seçme yarışmasına hak kazanmış olup, olimpik Genç Bayan sporcumuz Duygu MARAL ise 17. Olarak sıra beklemektedir. Böylesine önemli bir yarışmada Makaralı Genç Bayan takımımız Türkiye 3. Sü olarak hem kulübümüzün ilk kupasını kazanmış, hem de çalışmalarımızın meyve vermeye başladığını bizlere göstermiştir diyerek sporcularını tebrik ederek, yarışmaya gidebilmek için gerekli olan ulaşım ihtiyacımızı karşılayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin GÜRLESİN’ e tekrar teşekkürlerini iletmiştir.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER