banner249

Denizlispor’un hedefi değişmedi

Denizlispor, Yeni Malatyaspor yenilgisinin analizini yaptıktan sonra bir günlük iznin ardından Pazartesi günü saat 18.30’da ağırlayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Denizlispor’un hedefi değişmedi
banner240

Yeni Malatyaspor’u talihsiz bir mağlubiyet olarak nitelendiren Asbaşkan Necip İrdem, çok kötü oynamadıklarını ancak kaleci Asil Kaan’ın gününde olmamasından dolayı böyle bir neticeyle karşılaştıklarını dile getirdi. İrdem, “En kötü beraberlik bekliyorduk” dedi. İrdem, galibiyet priminin 100 bin TL olduğunu açıklarken, takımda Moritz’in kart cezalısı olduğunu  açıkladı.

4 MAÇIN 3’Ü İÇERİDE
Yeni Malatyaspor’un ligin en güçlü ekiplerinden biri olduğunu ifade eden asbaşkan İrdem, bu hafta Sivasspor’u yenmeleri durumunda büyük bir kayıplarının olmayacağını kaydetti. Sivasspor ile başlayıp ardından Mersin İdman Yurdu (Dep), Samsun ve Bolu’yu yenerek play-off’a girebileceklerini belirten İrdem, “Bu maçlarımızın 3’ü içerde. Saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanırsak hedefimizde bir şaşma yok” dedi. İrdem, taraftarların stada girememesine de mağlubiyet kadar üzüldüğünü açıkladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ahmet albaş
ahmet albaş - 7 yıl Önce

sevgili yönetimiz sayın.necip bey sezon başında bu futbol takımımıza ADAM gibi kaleci gerekiyor diye söylemlerde bulunmuştuk hata kaleci sezon başında basında ismi geçmişti Ak.hsar 3.kalecisi BORA ama transfer yapamadık tabi ki ekonomik sebeblerden dolayı alamadık sağlık olsun gelecek yıl olur inş.

SIRADAKİ HABER