banner249

“Denizlispor büyük şansızlık yaşadı”

Denizlispor, Mersin İdman Yurdu deplasmanından 1 puanla döndüğüne üzüldü. Asbaşkan Necip İrdem, sezon başından bu yana topun kendilerini istemediğini açıklayarak, “Bir şansızlıktır gidiyor.

“Denizlispor büyük şansızlık yaşadı”
banner240

Yeneceğimiz maçlarda sürekli puan kaybediyoruz. Kırılma maçlarında büyük şansızlık yaşadık. Yeni Malatya ve Sivas’a iyi oynayıp yenildikten sonra yine bir kırılma maçında Mersin ile berabere kaldık. Play-Off düşünüyorsanız bu kırılma maçlarının birini almalısınız. Ama yine önümüzde Samsun ve Bolu maçları var. İçeride oynayacağımız bu maçları kazanırsak yine play-off oynayabiliriz” dedi.

Sankoh ve Cenk’in sakatlığının ayrıca takımı olumsuz etkilediğini ancak bunun arkasına sığınmadıklarını kaydeden Asbaşkan İrdem, “Artık deplasmanda bile bizden daha fazla puana ihtiyacı olan takımdan alınan bir puana bile üzülür olduk. Ama yine de can çekişen bir takımdan deplasmanda 1 puan almak da iyidir. Düşündüğümüz gibi olmadı ama eleceğe umutla bakıyoruz. Takım bu durumda ama sonuca gitmeliyiz” diye konuştu. İrdem ayrıca, Kappel, Ziya ve Asil’in daha çok efor sarfettiğini sözlerine ekledi.

Spor Haberleri (yuzhaber.com.tr)

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER