banner249

Bilet fiyatları açıklandı

kulübün basın sözcüsü turgay mersin, gazetecilere yaptığı açıklamada, yönetim kurulunun aldığı karar gereği, göztepe maçının bilet fiyatlarının, kapalı tribün 30, açık tribün maraton 25, kale arkaları

Bilet fiyatları açıklandı
banner240
Kulübün basın sözcüsü Turgay Mersin, gazetecilere yaptığı açıklamada, yönetim kurulunun aldığı karar gereği, Göztepe maçının bilet fiyatlarının, kapalı tribün 30, açık tribün maraton 25, kale arkaları 20 ve misafir tribünün 20 lira olarak belirlendiğini bildirdi. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve 2011-2012 futbol sezonuna iyi başlamak istediklerini belirten Mersin, ;;Denizlispor, Göztepe ile evinde oynayacağı ilk maçımıza hazırdır. Sezonun ilk lig maçı olan Göztepe ile sahamızda taraftarımız önünde oynayacağız. Tüm Denizli halkımızı bu önemli maçımıza davet ediyoruz. Denizli ili ve ilçelerdeki tüm halkımızı 90 dakika boyunca takımımızın yanında görmeyi ve desteklerini bekliyoruz;; dedi.
Öte yandan, Denizlispor;da 2011-2012 futbol sezonunun kombine bilet fiyatlarının satışına da başlanıldı. Denizlispor yönetim kurulunun aldığı kararla kombine bilet fiyatları da altın kart 2 bin 500, gümüş kart bin 500, kapalı tribün 250 ve maraton tribünü 125 lira olarak tespit edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER