banner249

Tüm Hemşehrilerimize teşekkür ediyorum

TBMM de 23. 24. ve 25. dönem Denizli Milletvekili olarak tarihi bir sorumluluğu onurla ve şerefle omuzlarımda taşımaktayım. Öncelikle bu güveni, desteği ve gücü şahsıma veren ilimizde yaşayan değerli hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum.

Tüm Hemşehrilerimize teşekkür ediyorum
banner240

Denizli, her alanda kendini yetiştirmiş kaliteli insan gücüyle adını Türkiye ve Dünya’ya duyurmuş önemli bir kentimizdir. Doğup, büyüdüğüm, her bir ilçesini gönülden sevdiğim ilimize hizmet etmenin önemini her zaman yüreğimde hissettim. 


Bu şuur ve inançla memleketimize ve milletimize hizmet yolculuğunda ilk günden beri siyasi görevler başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşunda aktif görevler üstlenip önce şehrim ve vatanım diyerek gece gündüz demeden var gücümle çalıştım. Büyük sevdam olan Ülkemize ve Denizli İlimize Milletvekili olarak 2007 yılından beri aşkla ve şevkle hizmet ediyorum. 

Bu hizmet yolculuğunda var olmak, şahsım için büyük bir şeref ve onurdur. Gayemiz hayat yolculuğumuzda ülkemiz, milletimiz ve inandığımız değerler uğruna fedakârca çalışmak ve mücadele etmek olmuştur. 

Ülkemiz, önemli bir eşikten geçmektedir. Bu anlamlı gün vesilesiyle zorlu sınavlardan geçen ülkemizin selameti için dün olduğu gibi yarında elimizi taşın altına koymaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bizim için asıl olan makamlar değil, millet olarak birlik ve kardeşlik adına ülkemizin geleceği için atılan adımlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta AK Parti teşkilatlarımızın en tepe noktasından tabandaki her bir ferdi olmak üzere, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize, ilimiz bürokratlarına, Belediye Başkanlarımıza, değerli basın mensuplarımıza ve Denizli ilimizde bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve her zaman destekleriyle bizlerin yanında olan bize güç veren değerli hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER