banner249

Sarayköy bu projeleri çok sevecek!

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, iddialı projelerini açıkladı. Türkiye Yüzyılına yakışır projeler hazırladıklarını belirten Başkan Özbaş, 7’den 70’e tüm vatandaşların yaşam kalitesini arttıracak yeni hedeflerinin olduğunu söyledi. 

Sarayköy bu projeleri çok sevecek!
banner240

Sarayköy Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, iki dönem boyunca başarılı bir şekilde yürüttüğü belediye başkanlığı görevi için yeniden aday gösterildi. İlçenin kaderini değiştiren, örnek projeleri Sarayköy’de hayata geçiren Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 2024-2029 dönemi için yapmayı planladığı projelerini dile getirdi.

Tarımdan eğitime, sanattan kültüre, spordan güvenli şehre ve ev ekonomisine kadar düşünülen projeleri her kesimin dikkatini çekti. “10 yılda 10 numara hizmet” sloganıyla görev süresince hayata geçirdiği çalışmaları tüm ilçeye anlatan Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, yeni dönem projelerini de ‘Türkiye Yüzyılı’na yakışır şekilde hazırladıklarını söyledi. 

“Sarayköy için Yeniden Daha Güçlü” sloganı ile 90 iddialı projesini açıklayan Başkan Özbaş, projelerinin Sarayköylülerin yaşam kalitesini arttırmaya odaklı olduğunu vurguladı.

KALİTELİ VE GÜVENLİ ŞEHİRLEŞME
Başkan Özbaş, sağlam bir şehircilik hedefiyle gönüllü olan vatandaşlar için hızlı ve yerinde kentsel dönüşümler yaparak depreme dayanıklı yapılar yapacaklarını duyurarak oluşabilecek doğal afetlere karşı özel ekip kuracaklarını da açıkladı.

Meydan ve kavşak düzenlemelerinin devam edeceğini ifade eden Başkan Özbaş, Cumhuriyet Mahallesi ile Atatürk Mahallesi arasında yaya üst geçidi yapılacağı, ihtiyaç duyulan mahallelere altyapı çalışmalarının süreceğini belirterek projelerini şöyle sıraladı;

BÜYÜK PROJELER
3. etap TOKİ, Sarayköy Ticaret Merkezi, ilçe merkezi dışında kalan çevre mahallelerimize doğal gaz, iş yeri ve düğün salonları, ilçemizin elektrik ihtiyacını çevreci ve ekonomik koşullarda karşılamak için güneş enerjisi santrali yapacağız.

Engelsiz yaşam merkezi, 112 acil servis istasyonu ve aile sağlığı merkezi, yaşlı bakım merkezi, açık ve kapalı otoparklar, fizyoterapi hastanesi, yeni Adliye Sarayı, yeni Sosyal Güvenlik Kurumu binası, TOKİ konutlarına yeni okul ve sağlık ocağı, mobese sistemleri, tuhafiye pazarı ve aşevi kurulacağız.

ULAŞIM HİZMETLERİ DEVAM EDECEK
Vatandaşlarımızın ilçe merkezine ulaşımını kolaylaştırmak için ulaşım hizmetlerimiz devam edecek.

YEŞİL ALANLAR ÇOĞALTILACAK
Su deposu olarak bilenen mesirelik alanı millet bahçesi yapacağız. Her mahallemize yeni park ve piknik alanları oluşturulacak. İlçemizin farklı bölgelerine yürüyüş ve bisiklet yolları yapacağız. Hisar Dokuzçam Mesireliği’ni düzenleyeceğiz.

TARIMA, ÇİFTÇİLERE VE BESİCİLERE DESTEK DEVAM EDECEK
Denizli Büyükşehir Belediyemizin iş birliği ile çiftçilerimize ve besicilerimize desteklerimiz devam edecek. Tarımsal destek projelerimiz kapsamında sılajlık mısır tohumu, zararlılarla biyoteknik mücadele ve çiftçilerimize tarımsal sulama borusu desteğimiz sürecek. Çiftçilerimize destek olmak ve verimli üretim sağlamak için ücretsiz zeytin fidanı dağıtımı devam edecek. İlçemiz genelinde bulunan tüm arazi yollarının bakım ve düzenlemesi yapılacak. Tarımsal sulamadan dönen sular yeniden sulamaya kazandırılacak. Bal üretiminde kalite ve verimi arttırmak için arıcılara yönelik destekler devam edecek. Üreticilerimize makina ve ekipman desteğimiz sürecek.

Duacılı, Beylerbeyi ve Hasköy çayları üzerine gölet yapacağız.

HAYVANCILIĞA BÜYÜK DESTEK
Hayvancılığı geliştirmek için besicilerimize tam destek vereceğiz. Besicilerimizin aşılama ücretleri belediyemiz tarafından karşılanacak. Besicilerimizin ekonomik kalkınmasına destek olmak için yem ve buğday dağıtımımız devam edecek. Besicilerimizin giderlerini düşürmek ve halk sağlığını korumak için besihanelerin ilaçlamasına devam edilecek. Ayrıca modern mezbahane kuracağız. Tarımsal kalkınma kooperatifine destek vererek lisanslı depolar, zeytinyağı fabrikası, mera ıslahları yapacağız. Canlı hayvan pazarı ile besicilerimiz daha sağlıklı ve modern bir ortamda satış yapmalarını sağlayacağız. 

İSTİHDAMI VE KADIN GÜCÜNÜ ARTTIRACAK PROJELER
El emeği ve sanat sokağı ile kadınlarımıza ve aile ekonomisine katkı sağlayacağız. İlçe ekonomimizin gelişmesi amacıyla kadın girişimcilerimize tam destek vererek Kadın Kooperatifleri ile aile ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacağız. Esnaf ve zanaatkarlara desteklerimiz artarak devam edecek. Genç girişimci desteklerimiz sürecek.

Kurulmasını planladığımız Organize İhtisas Sanayi Bölgesi ile ilçemizin istihdam alanının çoğalmasını öncülük edeceğiz. 

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ
Kuracağımız sosyal market ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olacağız. Ücretsiz evde bakım ve sağlık hizmetlerimiz devam edecek. 

DİJİTAL HAYATA GEÇİŞ
Dijital belediyecilik, yöresel ürünler pazarı ve e-ticaret portalı kuracağız. Ücretsiz eğitim portalımız ile öğrencilerimize dijital eğitim desteği vereceğiz. Ücretsiz yazılım ve kodlama kursları ile gençlerimizi geleceğe hazırlayacağız.

SOKAK HAYVANLARINA MODERN BARINAK
Sokaktaki canlarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Sokak hayvanları için yeni ve modern barınak projemizi hayata geçireceğiz.

EĞİTİME TAM DESTEK
Sosyal Etkinlik Merkezimiz ile her yıl binlerce öğrencimize ücretsiz eğitim vermeye devam edeceğiz. Ücretsiz Üniversite Hazırlık ve Tercih Danışmanlığı Hizmetlerimiz devam edecek. İlçemizdeki tüm okullara ve eğitim kurumlarına yönelik desteklerimiz sürecek. Öğrencilerimize kırtasiye, soru kitapçığı ve kaynak kitap desteğimiz devam edecek.

KÜLTÜR-SANAT PROJELERİMİZ 
Kültür Merkezimiz ücretsiz hizmet vermeye devam edecek. Ücretsiz tiyatro, konser ve söyleşiler, vizyondaki filmler ile sinema keyfi devam edecek. Kadınlara yönelik matine ve şenlikler devam edecek. Gençlerimiz için Ankara, İstanbul, Çanakkale, Bursa gibi şehirlere kültür gezileri, her yaş grubuna yönelik ücretsiz resim, müzik, tiyatro, el sanatları kursları sürecek. Farklı konularda uzman isimlerle kültür buluşmaları düzenleyeceğiz.

SPORA TAM DESTEK
Sarayköyspor kulübümüzü tam destek vererek üst liglere taşıyacağız. Yeni Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzumuzda ücretsiz yüzme ve spor kurslarımız devam edecek. Amatör spor kulüplerine ve sporcularımıza tam destek vereceğiz. İlçe stadyumunda yeni tribün, soyunma odası ve çevre düzenlemesi yapacağız. İlçemizin farklı mahallelerine yeni halı sahalar yaparak, gençlerimizi spora yönlendireceğiz. 

TARİHİMİZE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Tarihi Sarayköy Konağı müze ve kafeterya olarak hizmete sunulacak. Sarayköy çalıştayı ile ilçemizin etkin tanıtımı sağlanacak. Attouda kazı çalışmalarına hız vereceğiz.  Ahmetli Köprüsü için restorasyon çalışmalarını başlatacağız. İlçemizdeki türbeleri restore ederek inanç turizmine kazandıracağız. Attouda Arkeofest ile tarihimizi geniş kitlelere duyuracağız. Şehir hamamı yapacağız.

FESTİVAL
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen festivaller ile ilçemizi ülke çapında tanıtmaya devam edeceğiz.

DOĞA İLE İÇ İÇE AKTİVİTELER
Doğa yürüyüşü ve ATV Safari güzergâhları oluşturacağız. Paintball ve Airsoft sahaları yapacağız.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER