banner249

Platformdan büyük çağrı

Denizli'yi bayraklarla donatalım

Platformdan büyük çağrı
banner240

Ankara’da ki hain patlamanın ardından bugün bir araya gelen Denizli Platformu saldırıyı kınadı. Ve Tüm Denizli bulunan bütün iş yerlerine, evlere, sivil toplum örgütlerine bayrağımıza sarılarak her yeri bayrak ile donatmamız gerekiyor çağrısında bulundular.

Denizli Sanayici, Tüccar ve işadamları Platformu adına açıklama yapan Necdet Özer; “ 13 Mart Pazar günü Ankara Kızılay’da terör örgütünce düzenlenen hain saldıra da hayatını kaybeden masum vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Bu hain ve alçakça saldırıyı kınıyor, düzenleyenleri ve destekleyenleri lanetliyoruz.

Terör neren gelirse gelsin, hangi amaca hizmet ederse etsin bir insanlık suçudur. Ülkemizi bölmeyi ve parçalamayı, birlik ve beraberliğimiz ortadan kaldırmayı hedef alan eli kanlı terör örgütleri, düştüğü aciz durumdan çıkış yolu olarak, masum insanların canına kastetmektedir.

Vicdanları sızlatan bu alçaklığı yaşatanlara, insan diyebilmek mümkün değildir. Masum canlara kıymak, insanlık tarihi boyunca lanetlenmiştir.  Bu aşağılık ve alçakça eylemlere imza atanlar ve destekçileri, hedefleri ne olursa olsun asla amaçlarına ulaşamayacaklardır.

Yüzyıllardır bu topraklarda barış içinde yaşamış halkımız, bu saldırılar ile hedeflenen oyunlara gelmeyerek, yaşadığımız bu acıları, her zaman olduğu gibi birbirine kenetlenerek aşacaktır.

Bu saldırılar, milletimizi daha güçlü bir araya getirerek; devletimizin, milletimizin ve güvenlik güçlerimizin terör ile olan haklı mücadelesine desteği arttıracaktır.

Milli birlik ve beraberliğimizi bozmayı, ülkemizi parçalamayı hedef alan terör örgütleri ve onların iş birlikçileri hain emellerine asla ulaşamayacaklardır.

Bu ülkenin sevgi, hoşgörü ve kardeşlik ikliminin devamını isteyen sivil toplum kuruluşları olarak bizler, terörün son çırpınışlarını yaptığı bu günlerde; devletimizin, hükümetimizin ve güvenlik güçlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm milletimizin başı sağolsun” dedi.

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER