banner249

Öğrenciler başkan Şavkan’a mektup yazdı

Öğrenciler başkan Şavkan’a mektup yazdı Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu 2/D sınıfı öğrencileri Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ı ziyaret etti.

Öğrenciler başkan Şavkan’a mektup yazdı
banner240

Öğrenciler, ‘Ağaç Dikme’ temalı proje konusunda Başkan Şevkan’a mektup yazarak isteklerini dile getirdi. 2/D sınıfı öğrencileri Beyza Akça, Mehmet Ali Okutucu, Umut Şevkan, Ceylin Ağkaya ve Ecrin Selek ziyaret ettikleri Başkan Şevkan’dan sınıfları için oluşturacakları hatıra ormanına uygun bir yer ve ulaşım için araç temini desteği istediler. 



Öğrenciler tek tek yazdıkları mektupta şu sözlere yer verdi: Sayın Belediye Başkanımız, Buraya bir proje için geldik. Bizi davet ettiğiniz için size teşekkür ederiz. Öğretmenlerimiz bize bir proje ödevi verdi. Ben de proje ödevi için ağaç dikme temalı bir ödev hazırladım. Sınıfımız için bir hatıra ormanı oluşturmak istiyorum. Öğretmenimiz projemi kabul etti.


Arkadaşlarım da bu projede bana yardım ediyorlar. Projemiz için sizden bazı konularda yardım istiyoruz. Sınıfımıza hatıra ormanı oluşturmak için sizden uygun bir yer istiyoruz.Ayrıca ağaç dikme alanına gitmek için sizden araç istiyoruz. Bu konularda bize yardımcı olursanız çok mutlu oluruz. Bütün sınıf arkadaşlarımız adına şimdiden size teşekkür ediyoruz. 


Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan,’’ Cumhuriyet İlkokulu 2/D sınıfı öğrencilerinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetine ifade ederek, öğrencilerimizin ağaç dikme projesinde Belediye olarak gereken desteği sağlayacağız. 


Yer tahsisini de hemen çözerek, öğrencilerimizin belirlediği tarihte ağaçlarımızı dikmek için bizlerde orada olacağız. 2/D sınıfı öğrencilerini projelerinden dolayı yürekten tebrik ediyor, başta sınıf öğretmenleri Yakar Baştan hocam olmak üzere öğrenci velilerimizi de teşekkür ediyorum’’ dedi. 


Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ziyaret sonrasında öğrencilere farklı yazarların kitaplarını hediye ederek günün anısına kitapları imzaladı. 2/D sınıfı öğrencileri Beyza Akça, Mehmet Ali Okutucu, Umut Şevkan, Ceylin Ağkaya ve Ecrin Selek makama oturarak Başkan Şevkan ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER