banner249

MAK: Zolan Denizli’de kaybedebilir!

Türkiye’nin en önemli kamuoyu araştırma şirketlerinden MAK, Osman Zolan’ın aday gösterilmesi durumunda Ak Parti’nin Denizli’yi kaybedeceği uyarısında bulundu.

MAK: Zolan Denizli’de kaybedebilir!
banner240

TGRT’de Gündem Özel Programı’nda Gülden Kalecik Demirtaş’ın stüdyo konuğu olan MAK Danışmanlık Kamuoyu Araştırma Firması Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, yerel seçimler hakkında önemli kamuoyu araştırma sonuçlarını paylaştı.

Kulat, kamuoyu araştırmalarında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kamuoyu desteğinin düştüğüne dikkat çekerek, seçimlere yeni bir isimle gidilebileceği uyarısında bulundu.

ZOLAN İLE SEÇİM GARANTİSİ YOK!

Kulat, Gündem Özel programında Denizli ile ilgili şu uyarılarda bulundu, “Burada Ak Parti açısından bir garanti görünmüyor. Rakiplerinin durumuna göre bağlı olarak bu denklem değişebilir. Burada da İyi Parti’nin ve HDP’nin çıkaracağı bir aday buradaki denklem de bazı değişiklikler yapabilir. Osman Zolan ile devam edilir mi, başka bir isim konur mu doğrusu bilmiyorum ama bir isim değişikliğine gidilebilir. Çünkü çok böyle makasa açık bir durum söz konusu değil” ifadelerine yer verdi.

İŞTE O KAMUOYU ARAŞTIRMA SONUÇLARI!

Bu pazar seçim olsa Osman Zolan’a oy verme davranışınız nasıl olur? Sorusuna yanıt olarak

Kesinlikle oy veririm yüzde 14

Rakibine göre oy veririm diyenler yüzde 12

Kesinlikle oy vermem diyenler 16

Ve kararsızların oyları ise yüzde 8 olarak görülüyor cevabı verildi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER