banner249

Aliveren bir hizmete daha kavuşuyor!

Denizli'nin en büyük ilçelerinden biri olan Acıpayam'ın Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Aliveren ilçesindeki kapalı alan çalışmasında sona geldiklerini söyledi.

Aliveren bir hizmete daha kavuşuyor!
banner240

Yerel seçimlere kısa bir süre kala belediyelerin hizmetleri hız kazanırken, göreve geldiği günden bu yana vatandaşın sevgisini kazanan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan'ın çalışmaları da ilçenin her bölgesinde aralıksız sürüyor.

aliveren-hizmet

Bu anlamda bir süre önce Aliveren ilçesinde başlayan kapalı alan çalışması neredeyse tamamlandı.  Konuyla ilgili açıklama yapan ve kişisel sosyal medya hesabından da paylaşım yapan Başkan Şevkan, "Aliveren Kapalı Alanımız ve ekleri son agelmiş durumda. İşçizmizden mühendisimize hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Sevgili kardeşlerim ellerinize sağlık" dedi. 

aliveren-hizmet1

Bir mesaj vermek istediğini de söyleyen Şevkan, "Daha çok çalışıp kalan yerleri de bitirmemiz gerek" dedi. İşçilerine hitaben, "Sizde bu gücü, yeteneği ve özgüveni görüyorum" diyen Şevkan son olarak, "Bu sevdaya her şeyimiz fedadır. Bir sevdadır Acıpayam"  dedi. 


aliveren-hizmet2

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER