banner249

Mahalle iftarında sağlık merkezi müjdesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ayın sultanı ramazan boyunca her gün bir mahallede düzenlenen iftar sofrası Merkezefendi Mahallesi'nde kuruldu. Başkan Osman Zolan Merkezefendi Mahallesi’ne bir sağlık merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Mahalle iftarında sağlık merkezi müjdesi
banner240

 


 

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası Merkezefendi Mahallesi'ne taşındı. Huzur, hoşgörü ve paylaşmanın ortak noktası olan gönül sofrasına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, mahalle sakinleri ile tek tek selamlaşarak, ramazanlarını tebrik etti. 

Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Başkan Osman Zolan, “Bugün Merkezefendi Mahallemizdeyiz. Her zaman olduğu gibi gayet güzel bir şekilde buluştuk. Mutlu oluyoruz, dinleniyoruz, vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz, enerji topluyoruz, daha çok çalışmayı arzu ediyoruz. Bu birlikteliklerle vatandaşlarımızın taleplerini, dertlerini dinleme imkanı buluyoruz. İnşallah bu iletişimle Denizlimizin daha güzel olmasını, insanlarımızın daha mutlu olmasını sağlayacağız” dedi.

 

“HALKIMIZA BİR HEDİYEMİZ OLACAK”

Merkezefendi Mahallesi’ne bir sağlık merkezi inşa edecekleri müjdesini veren Büyükşehir Belediye Başkan Zolan, “Mahallemizin en büyük ihtiyacı bir sağlık merkeziydi. Onunla ilgili gerekli görüşmeler yapıldı. İnşallah Büyükşehir olarak halkımıza bir hediyemiz olacak. Sağlık Müdürlüğü ile birlikte çalışmamızı yapıyoruz. Sağlık her şeyin başı. İnşallah seneye ramazanda iftara geldiğimizde sağlık merkezinin hizmete girdiğini göreceğiz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER