banner249

Yardım gelmezse minik Hilal yatalak kalacak

Denizli Engelliler Derneği üyesi 11 yaşındaki Hilal Şimşek küçük yaştan itibaren Serebral Palsi(beyin felci) hastalığı ile mücadele ediyor. Hilal, ameliyat olamadığı takdirde yatalak olarak hayata devam etmek zorunda kalacak.

Yardım gelmezse minik Hilal yatalak kalacak
banner240

  Hilal'in ailesinin maddi durumu iyi olmadığı için tedavisini yaptıramıyor. Dernek başkanı Hüseyin Paksu dernek yardımlarının kısıtlı olması nedeniyle üyesi olan Hilal'in tedavisi için hayırsever vatandaşların yardımlarını beklediğini ifade etti.

 Annesi Emine hanım  “Hilal’in, prematüre bir bebek olarak dünyaya geldiğini, Hastalılık tanısının 1,5 yaşında konulduğunu, ailecek bu hastalıkla mücadele ettiklerini, zaman geçtikçe kızının ayakları içe doğru bastığı için yürüyemez hale geldiğini, hastalıkla  ilgili ilk ameliyatı 3 yıl önce olduğunu ifade etti. Gerçekleştirilen operasyonun parası için eşim bankadan kredi çekti, kalan kısmını da kızımın okulundan yardım ettiler. O zaman bir şekilde toplayıp ameliyat ettirmiştik. Doktorumuza kontrol amaçlı gittiğimizde bize hastalığın tekrar nüksettiğini Hilal’in acil ameliyat olması gerektiğini söyledi. Aksi takdirde yatağa bağlı kalacağını ifade etti. O an dünyam başıma yıkıldı. Evladıma ikinci bir ameliyat yaptıracak gücümüz yok. Bakıcılar kabul etmediğinden Hilal’e baktığım için çalışamıyorum. Eşim asgari ücretle çalıştığı ve önceki ameliyat için çekilen krediyi ödediğimiz için doktorun bize verdiği süre içinde 20 bin lirayı biriktirmemiz imkânsız.  Yavrumun hastalığı gün geçtikçe ilerlemeye, ilk olarak elleri kasılmaya başladı. O kadar çaresizim ki, çocuğum gözlerimin önünde erimektedir. Acil olarak ameliyat olmasa sakat kalacak. Yardımseverlerden  uzatılacak bir yardım eli beklemekteyim” dedi.

Dernek Başkanı Hüseyin Paksu, "Yardımseverlerin destekleriyle gerekli olan paranın toplanmasının ardından kızımız Hilal’in acilen ameliyat ettireceklerini, inşallah önümüzdeki bayram sevincini ortak olmayı hedefledikleri, bunun için hayırsever vatandaşlarımızın Hilal’in engeli kaldırmak için Denizli Engelliler Derneği'nin resmi hesap numarası olan Ziraat Bankası Bayramyeri Şubesi İban No: TR 56 0001 0017 7476 9017 7750 01 nolu hesaba yardımlarını beklemekteyiz.” dedi.

 

İrtibat Telefonu Hüseyin PAKSU ile görüşebilirsiniz 0506 366 68 68




 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER