banner249

Halk güçlü bir hükümet istiyor

Seçim çalışmaları kapsamında merkez, ilçe ve mahalleleri tek tek ziyaret eden AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Emin Okkaya, AK Parti olarak vatandaşlardan aldıkları yaklaşımın çok olumlu olduğunu ifade ederek, “Halkımız güçlü bir devlet, güçlü bir hükümet ve güçlü bir Türkiye istiyor” dedi.

Halk güçlü bir hükümet istiyor
banner240

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Emin Okkaya, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürmeye devam ediyor. 


Seçim ziyaretleri kapsamında her gün bir bölgeye giderek vatandaşlarla bir araya geldiğini anlatan Milletvekili Adayı Okkaya, “Her gün esnafımız ve vatandaşlarımızla iç içe oluyoruz” dedi. Vatandaşlarla bir araya gelerek, onların sorunlarını dinlediklerini kaydeden Milletvekili Adayı Okkaya, vatandaşların AK Parti’ye yaklaşımın çok olumlu olduğunu ifade etti. 


7 Haziran seçimlerinde de milletvekili adayı olduğunu ve tüm sahayı dolaştığını hatırlatan AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Okkaya, “Gittiğimiz mahallelerimizde muhtarlarımızla, halkımızla, esnafımızla bir araya gelip sorunlarını dinliyoruz. 7 Haziran’a göre vatandaşlarımızdan aldığımız tepkiler ve heyecan daha olumlu” diye konuştu.

 

“Vatandaşımız artık istikrar istiyor”

 

Okkaya, sözlerini şöyle sürdürdü: “Vatandaşımız artık istikrar istiyor. Son 3 ayda yaşanan sıkıntıları ve belirsizlik günlerini yaşamak istemiyor. Halkımız güçlü bir devlet, güçlü bir hükümet ve güçlü bir Türkiye istiyor. İnşallah 1 Kasım’da iyi bir sonuçla AK Parti tek başına iktidar olacak. 


Ben vatandaşlarımızla şöyle tabir ediyorum. İnsanoğlu nezle, grip olduğunda vücut çöküyor ve bütün vücutta uyur haldeki diğer mikroplarda uyanıp saldırıya geçiyor. Aynı Türkiye’de öyle. Birazcık direnci kırıldı mı bütün mikroplar ayağa kalktı. Vatandaşımız bunu gördü. İnşallah 1 Kasım’da hepsinin ilacını milletimiz verecek.”

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER