banner249

Cerrahi Hastanesi bunu da başardı!

Denizli Özel Cerrahi Hastanesi, özellikle üniversite hastanelerinde yapılan Pankreas Tümörü ameliyatını, kendi bünyesinde başarılı bir şekilde tamamladı.

Cerrahi Hastanesi bunu da başardı!
banner240

Denizli Cerrahi Hastanesi’nde, akademik düzeyde bir ameliyat gerçekleşti. Pankreas tümörü teşhisi konan Tahsin Demir adlı hastanın ameliyatı, Genel Cerrahi Uzmanı Opr.Dr.Nazmi Yaşar Sayım ve ekibi tarafından  başarı ile gerçekleştirildi.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Denizli Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çelik, “ Uzmanımız Opr.Dr.Nazmi Yaşar Sayım ve ekibimizin yaptığı bu ameliyat gerçekten önemli. Hastanemizde buna benzer önemli ameliyatlar yapıldı ama bu ameliyat ilk kez gerçekleşmiştir. Başta cerrahımız olmak üzere, tüm ekibimize teşekkür ediyorum başarılar diliyorum. Hastamıza da geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum.” dedi.

 

WHIPPLE AMELİYATI YAPTIK

Yaklaşık 7.5 saat süren zorlu ameliyatı gerçekleştiren Opr.Dr.Nazmi Yaşar Sayım da hastanın gelişi ve süreci anlattı: “56 yaşındaki hastamız, 15 gün önce karın ağrısı ve sarılık şikayeti ile başvurmuştu. Burada yaptığımız tetiklerde pankreas başında tümör tespit ettik. Hızlıca ameliyata hazırladık. 


Hastamız da pozitif yaklaşımı ile bize çok yardımcı oldu. Bu tür ameliyatlar oldukça uzun süren, yorucu ve deneyimli merkezlerde yapılması gereken bir ameliyattır. Biz de son derece uyumlu bir ekibe sahibiz. 


Hastamıza whipple ameliyatı uygulandı. Gerçekten  problemsiz oldukça şık bir ameliyat oldu. Bu konuda, Ege Bölgesi’nde bir referans hastane olması yönünde bize her türlü imkanı sağlayan Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Çelik’e, ameliyat sonrası yoğun bakım sürecinde, bize destek olan anestezi uzmanı arkadaşlarıma, yoğun bakım personelimize, oldukça uzun süren bu ameliyatta büyük bir dikkat ve sabırla çalışan emek harcayan ameliyat ekibimize, servis çalışanlarımıza, hemşirelerimize teşekkür ederim. 

Bu, uyumlu bir ekip olmamız sayesinde gelişen başarılı bir ameliyattır. Bundan sonra devamı gelecektir. Hastamızı geçmiş olsun dileklerimizle taburcu ediyoruz.” dedi.

 

Ameliyatın ardından taburcu olan hasta Tahsin Demir  de “şükürler olsun ki doktorum Nazmi Bey ve tüm ekip sayesinde sağlığıma kavuştum. Şu an iyi hissediyorum. Burada çalışan herkese de  teşekkür ediyorum.” diyerek duygularını ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER