banner249

Gündem yine Zeybekci olacak!

Denizli’de gözler Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin açıklamalarına çevrildi. Şimdiye kadar yaptığı açıklamalarla Denizli ve Türkiye gündemine oturan Zeybekci’nin ne konuşacağı merakla bekleniyor.

Gündem yine Zeybekci olacak!
banner240

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Pazar günü Anemon Otel’de saat 10.00’da gerçekleştireceği basın toplantısında Denizli ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulunacak. Bakan Zeybekci, ayrıca bu toplantıda Denizli teknokentte geliştirilen bir bilgisayar uygulamasını ilk kez kullanacak. 


YAPTIĞI AÇIKLAMALAR HEP OLAY OLDU 
Denizli’nin siyasi arenada en önemli ismi olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, alınan habere göre çok önemli bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. 2004 yılında yapılan mahalli idareler seçimlerinde açıkladığı projelere güvenen Denizlililerin büyük teveccühüyle 51,5’luk bir oy oranını yakalayan Zeybekci verdiği sözleri bir bir yerine getirdi. 

Sonraki yıllarda hayata geçirdiği projelerle Denizli’yi modern bir vizyon kent haline dönüştüren Bakan Nihat Zeybekci şimdi de Türkiye ekonomisinin kaptan köşkünde oturuyor. Nihat Zeybekci 2004 yılında da bir toplantı ile çalışmalara start vermiş, yapacağı projeler başta olmak üzere toplumu yakından ilgilendiren konularda açıklamalarda bulunmuştu. O dönem o toplantıda söylediklerini bir bir gerçekleştirdi. Denizli’ye birçok proje kazandırdı. 

TÜRKİYE’DE İLKE DE İMZA ATACAK 
Pazar günü Anemon Otel’de saat 10.00’da başlayacak toplantıda Bakan Zeybekci’nin neler söyleyeceği kamuoyunda merak konusu olurken; bütün gözler Bakan Zeybekci’nin konuşmasındaki satır aralarına çevrildi. Toplantıda Türkiye’de bir ilke de imza atacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER