banner249

Gençleri bataklıktan kurtaracak proje!

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, gençlerin uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele etmek için önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Çavuşoğlu, uyuşturucu kullanımının hızla yayıldığını ve gençlerin bu tehlikenin pençesinde yalnız bırakıldığını belirterek, bu duruma "Dur" demenin zamanının geldiğini ifade etti.

Gençleri bataklıktan kurtaracak proje!
banner240

Denizli'de uyuşturucu kullanımının alarm verici boyutlara ulaştığını dile getiren Çavuşoğlu, gençlerin yanı sıra ailelerin de desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Bu çerçevede, bağımlılıkla mücadele için Topluma Kazandırma Merkezi Projesi'ni hayata geçireceklerini duyurdu.

Proje kapsamında, Denizli'nin suç şehri sıralamasında üst sıralarda yer almasının endişe verici olduğunu belirten Çavuşoğlu, erken farkındalık ve tedavi için belediye bünyesinde bir danışma masası kuracaklarını ve vakaların gerektiğinde AMATEM'e yönlendirileceğini açıkladı. Tedavi sonrası destek sürecinin de önemli olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, rehabilitasyon dönemi boyunca uzmanlar eşliğinde destek programları düzenleneceğini ifade etti.

Çavuşoğlu ayrıca, bağımlılıkla mücadelenin sadece uyuşturucu kullanımıyla sınırlı olmayacağını belirterek, internet bağımlılığı gibi çağın vebası olarak nitelendirilen sorunlara da karşı mücadele edeceklerini söyledi. Bu kapsamda, gençlerin ve toplumun her kesiminin destekleneceğini ve kişisel gizliliğe saygı gösterilerek faaliyetlerin yürütüleceğini belirtti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bağımlılıkla mücadelede sadece bireylere değil, aynı zamanda ailelere de destek olacağını vurgulayan Çavuşoğlu, bu çabanın gençlerin ve toplumun geleceği için hayati öneme sahip olduğunu dile getirdi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER