banner249

Gençlere İYİ spor sözü!

İYİ Parti'nin Pamukkale Belediye Başkan adayı Türkay Berberoğlu, Denizli'nin Topraklık Mahallesi'nde seçim çalışmalarını sürdürdü. Berberoğlu, mahalle sakinlerinin ve esnafın taleplerini dinledi ve gençlere yönelik spor alanları ve aktiviteleri konusunda söz verdi.

Gençlere İYİ spor sözü!
banner240

Topraklık Mahallesi'nde sokak aralarında kurulan pazarda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Berberoğlu, İYİ belediyecilik anlayışını ve her mahalleye eşit hizmet götürme projelerini paylaştı. Vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Berberoğlu, mahalle sakinlerine iletişim bilgilerinin yer aldığı kartvizitler dağıttı ve mahalle futbol takımı oyuncularıyla sohbet etti.

Mahalle takımı gençlerinin talepleri doğrultusunda, Pamukkale ilçesinin çeşitli mahallelerine gençlerin ve mahalle sakinlerinin kolayca ulaşabileceği, donanımlı spor kompleksleri yapılacağının sözünü verdi. Berberoğlu, gençlerin spora daha fazla ilgi göstermelerini arzuladıklarını ve mahalle takımları oluşturacaklarını belirtti. Ayrıca, mahallelerde spor tesisleri yapılması için hazırlanan projelerin olduğunu ve gençlerin bu alanlarda gelişim imkanı bulacağını vurguladı.

Berberoğlu, "Mahallelerde yaşayan gençlerimizin, çocuklarımızın daha iyi şartlarda spor yapmalarını ve Pamukkale ilçesini temsil edecekleri yarışmalara katılmalarını önemsiyorum. Sporun her branşına eşit destek vereceğiz." dedi.

Topraklık Mahallesi'nde kapalı pazaryerinin eksikliğine dikkat çeken Berberoğlu, açık pazarın mahalle sakinlerinin kışın yağmur, soğuk, kar ve yazın aşırı sıcak ve toz gibi olumsuz hava koşullarından etkilendiğini belirtti. Berberoğlu, 1 Nisan'dan itibaren göreve gelmeleri durumunda mahalleye modern bir kapalı pazar yeri yapacaklarını ve hizmete açacaklarını sözlerine ekledi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER