banner249

CHP'lilerden valiye son kez çağrı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Teşkilatı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin muhtar ve kaymakamlarla yaptığı toplantıya sadece AK Parti Denizli İl Başkanı’nın katılmasının etik olmadığını belirterek, bu durumu Denizli Valiliği önünde protesto etti. Geçtiğimiz cuma günü Denizli’ye gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, muhtarlar ve kaymakamlarla toplantı yapmıştı. Denizli Vali yardımcısı Ekrem Büyükata’nın da katıldığı toplantıda AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin’in de yer almasına CHP Denizli İl Teşkilatı tepki gösterdi. Öğle saatlerinde Denizli Valiliği’ne yürüyen yaklaşık 100 kadar CHP’li, durumu protesto etti.

CHP'lilerden valiye son kez çağrı
banner240

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin’in de katıldığı eylemde grup ellerinde yemekte çekilen ve AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin’in de toplantıda olduğunu gösteren fotoğrafı taşıdı. 


Valilik binası önünde açıklama yapan CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Valilerin herkese eşit mesafede davranması gerektiğini söyledi. Çavuşoğlu, "Siyasi kadrolar devlet kurum ve kadrolarını ele geçirecek olursa karanlık dönemlerin olacağını defalarca söyledik. Denizli Valisi’nin de katıldığı yemeklerde iktidar partisinin propagandasının yapılmaması konusunda hep çağrı yaptık. Son olarak Denizli’deki tüm muhtarların katıldığı bir toplantı düzenlendi. Bu toplantıda devlet kadroları siyasete alet edildi. Bugün sadece uyarı anlamında az kişiyle geldik. Sayın Vali’ye son kez çağrıda bulunuyorum. Şayet iktidarın valisi olmaya devam edecekseniz bir daha buraya 10 binlerce kişiyle geliriz. Artık siyasetin malzemesi haline gelmeyin. Bu size son çağrımızdır" dedi.

CHP İl Yönetimi ve Aday Adayları açıklamanın ardından İl Binasına geri dönerek önce 23 aday adayını basına tanıtarak CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu , 1 Mart 2015 tarihi itibari ile başvuruların sona erdiğini , 23 aday adayımız ile iktidara yürüdüklerini belirterek '' Demokrasi bizim olmazsa olmazımızdır '' Liderlerin istedikleri değil halkın adayını belirlemek amacı ile  23 aday adayımız ile ön seçime gidiyoruz , 23 arkadaşımı kendileri için değil CHP'yi iktidar yapmak ve Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği için Halkımızın geleceği için yola çıkmıştır 8 Haziran'da CHP iktidarı ile korku iktidarıda bitecek halını bürokratı Halkın Valisi halkın bakanı olacak . dedi

Konuşmasının akabinde CHP aday adayları neşeli ve esprili biçimde basına poz verdi.
İşte Aday Adayları :

1 - Ömer Lütfi Yurtseven
2 - Kazım Arslan
3 - Yıldırım Aycan
4 - Melike Basmacı
5 - Özgür Savaş Bayar
6 - Nafiz Dağdeviren
7 - Adil Demir
8 - Ahmet Divarcı
9 - Orhan Dönmez
10 - Azmi Ermiş
11 -  Bülent Gökçe
12 - Yılmaz İçen
13 - Güzeyde Kaçar
14 - Ali Asker Kantürk
15 - Bekir Kar
16 - Gülizar Biçer Karaca
17 - Sultan Kavutçu
18 - Adnan Keskin
19 - Nadi Kılıçarslan
20 - Selahattin Koçdemir
21 - Özgül O. Küçükarslan
22 - Mehmet Ali Orpak
23 - Halis Ödel

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER