banner249

4 çocuğunu rehin alıp polisle çatıştı!

Aydın’ın Efeler ilçesinde, karısı 200 TL vermeyince evdeki tavşanı tabancayla vurup dört çocuğunu rehin alan işçi emeklisi, polislere de ateş etti.

4 çocuğunu rehin alıp polisle çatıştı!
banner240

Mermisi bitince teslim olan şüpheli, tutuklandı. Olay, Efeler ilçesi Kemer Mahallesinde bir evde meydana geldi. İşçi emeklisi O.K. (56), bir süre alkol aldıktan sonra akrabalarını ziyarete giden karısı B.K.’yı (47) telefonla arayarak 200 lira vermesini istedi. 


Karısının olumsuz yanıt vermesi üzerine sinirlenen O.K., evde bulunan ruhsatsız tabancası ile bahçede bulunan tavşanı öldürdü sonra tabancasını çocukları A.O.K. (22), H.U. (26), M.K. (7) ve 5 yaşındaki U.E.K.’ye doğrultarak, “Hepinizi öldüreceğim, hanginizden başlayayım?” diye bağırmaya başladı. Olayı gören komşuların haber vermesiyle olay yerine çelik yelekli polisler sevk edildi.

POLİSLERE ATEŞ ETTİ
Bahçeli evin etrafını saran polis ekipleri, O.K’den silahını bırakarak teslim olmasını istedi. Polislerden Ş.A.’ya bir el ateş eden O.K., daha sonra H.E., İ.V. ve Başkomiser Y.Ö.’ye de beş el ateş etti. Kendilerini yere atan polislerden Başkomiser Y.Ö., düşme sonucu el ve ayağından yaralandı. 

Polislerden kurtulmak için kaçmaya başlayan O.K., çıkmaz sokak olan 1667 Sokak'ta yakalandı. Havaya bir el ateş eden O.K., mermisinin bitmesi üzerine teslim oldu. Gözaltına alınan O.K'nin daha önceden silahla tehdit ve silahla yaralama suçlarından sabıkası olduğu belirlendi. Yapılan sağlık kontrolünde 2.55 promil alkollü olduğu belirlenen O.K., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER