banner249

CHP Acıpayam’da 1 günde 7 miting yaptı!

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Acıpayam’da bir günde 7 miting yaptı.

CHP Acıpayam’da 1 günde 7 miting yaptı!
banner240

CHP, düzenlediği mitinglerde ekonomik kalkınmalarla ilgili projelerini anlatmaya devam ediyor. İl Başkanı Çavuşoğlu liderliğinde Acıpayam’da düzenlenen mitinglere çok sayıda vatandaş katıldı. Çavuşoğlu, esnafa, işçiye, emekliye, gençlere, memurlara, çiftçi ve köylü kesime ulaşarak CHP’nin ses getiren ekonomik projelerini anlattı. 


Acıpayam Pazaryeri Mitinginde halkla buluşan Çavuşoğlu ve CHP heyeti buradaki mitingde, “CHP İktidarında çiftçinin kullandığı mazotun 1.50 TL olacağını, Tarımsal desteklerin artırılacağını, Tarımsal ve Hayvansal Üretim merkezleri ile hayvancılığın destekleneceğini üretim ve tüketim arasında denge kurularak yurttaşın pahalı et yemesinin önleneceğini, desteklerle üreticinin de hakkını alacağını” açıkladı. 

Esnafın sorunlarını da çözeceklerini anlatan Çavuşoğlu, “Kart faizlerinin ve kredi faiz lerinin en az yüzde 80’ninin silineceğini, Emekli çalışan esnaflardan sigorta primi alınmasını sonlandıracaklarını, düşük faizli uzun vadeli kredilerle esnafa kendi işyeri sahibi olanakları sağlayacaklarını dile getirdi. 

KORKU, ZULÜM VE YASAKLAR İMPARATORLUĞU 7 HAZİRANDA SON BULACAK 
Acıpayam’dan sonra; Yassıhöyük, Apa, Karahöyükafşarı, Yeşilyuva ve Kuyucak mitingleri ile halkla buluşan büyük ilgi ile karşılanan CHP Heyeti, bu yerleşim yerlerinde de CHP Seçim Beyannamesinde belirtilen CHP Ekonomik projelerini halka anlattı. 

Emekliye, Her dini bayramda birer maaş net ikramiye vereceklerini açıklayan Nuri Çavuşoğlu; “13 Yıllık AKP İktidarları halkı, esnafı, köylüyü, çiftçiyi, dar gelirliyi iyice yoksullaştırmış, namerde muhtaç hale getirmiştir. CHP İktidarında halkı bu zulümden çekip çıkarıp insanca yaşanacak bir Türkiye özlemini gerçekleştirecek ve korku ve yasaklar imparatorluğuna son verecektir” şeklinde sözlerini tamamladı. Yol kıyısındaki tarlalarda çalışan köylü ve çiftçilerin dertlerini de dinleyen CHP İl Başkanı, çiftçilere CHP’nin programlarını anlattı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER