banner249

Çamelili çiftçilere fidan desteği!

Denizli'nin tarım alanındaki potansiyelini artırmak ve çiftçilere destek olmak amacıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğiyle hayata geçirilen "Yeni Zeytin Bahçesi Tesisi Projesi" kapsamında, çiftçilere yüzde 50 hibeli 5000 adet zeytin fidanı dağıtıldı.

Çamelili çiftçilere fidan desteği!
banner240

Zeytin Fidanı Dağıtımı Programı, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Adem Yavuz, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden ekipler ve Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden teknik personellerin ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Programda konuşan Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Denizli'nin tarım ve zeytin üretimindeki potansiyeline vurgu yaparak, çiftçilere yönelik yapılan bu tür projelerin kent ekonomisine olumlu katkılar sağlayacağını belirtti.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün sürekli destek sağladığı tarım, üretim ve hayvancılık projelerine teşekkür ederek, özellikle Yeni Zeytin Bahçesi Tesisi Projesi'nin çiftçilere önemli bir destek olduğunu vurguladı. Bu tür projelerin, yerel ekonomiye katkı sağlayarak Denizli'nin tarım potansiyelini daha da güçlendireceğini dile getirdi.

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün koordinasyonuyla gerçekleşen program, çiftçilere umut ve destek olurken, bölgenin tarımsal üretimine ve ekonomisine olumlu katkılar sağlamayı hedefliyor.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER