banner249

“Bereketi kaçmasın diye söylemiyorum”

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyareti öncesi AK Parti İl Binasında basın toplantısı düzenledi. Bir basın mensubunun “16 Nisan’da yapılacak referanduma ilişkin Denizli’den beklentisi” sorusunu cevaplandıran Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,“Bereketi kaçmasın diye buradan beklediğim oranı söylemiyorum. Ben bir döviz kuru bir de seçimlerle ilgili toto oynamam, hiç oynamadım. Ancak Denizli’nin bu fırsatı kaçırmayacak”

“Bereketi kaçmasın diye söylemiyorum”
banner240

AK Parti’nin tüm teşkilatlarıyla bu önemli buluşmaya hazır olduğunu açıklayan Zeybekci, “İnşallah Denizli’nin bugüne kadar ki en kalabalık ve en güçlü mitingini yapmak gibi bir iddiamız var. Bunu da Allah’ın izniyle gerçekleştireceğiz” dedi.

AK Parti İl Binası’nda basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Bakan Zeybekci, “Sayın Cumhurbaşkanımız Denizli’mize 25’nci defa resmi olarak teşrif etmiş olacak. Biz de parti olarak bütün organlarımızla, başta il başkanlığımız olmak üzere, ilçe başkanlıklarımız ve mahalle teşkilatlarımıza kadar tüm teşkilat birimlerimizle hazırlıklarımızı tamamladık. Cumhurbaşkanımızın gerçekleştireceği mitinge katılmak isteyen herkesin rahat bir şekilde alana ulaşabilmesi için tüm organizasyon yapıldı. Ulaşımla ilgili hazırlıklarımız tamamlandı. Bunun yanı sıra mitinge uzak yerlerden katılmak isteyenler için de araçlarımız hazır olacak” dedi.

“ HEDEFİMİZ 6 HANELİ RAKAMA ULAŞMAK”
Zeybekci, “En kalabalık ve en güçlü mitingi yapmak gibi bir iddiamız var. Hedefimiz 6 haneli rakamlara ulaşmak. Şu andaki göstergeler de bunu gerçekleştireceğimizi işaret ediyor” diye konuştu.

 “DÜĞÜN HAVASINDA GEÇECEK”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın saat 13.00’te Denizli’de olacağını belirten Zeybekci, cuma namazını da burada kılacağını açıkladı. Nihat Zeybekci, “İnşallah mitingimiz bir düğün, bir şenlik havasında geçecek. Denizlimizin de kazançlı çıkacağı bir gün olacak. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımızın Denizli’ye yapılacak yeni projeler için mutlaka yönlendirmeleri ve talimatları olacaktır. İnşallah bunları da duyacağız” dedi.

​Bir basın mensubunun “16 Nisan’da yapılacak referanduma ilişkin Denizli’den beklentisi” sorusunu cevaplandıran Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,“Bereketi kaçmasın diye buradan beklediğim oranı söylemiyorum. Ben bir döviz kuru bir de seçimlerle ilgili toto oynamam, hiç oynamadım. Ancak, biz Denizli’deki ‘Evet’ oylarının Türkiye ortalamasıyla aynı ya da üzerinde olacağına inanıyoruz. Denizli bunu yapacak. Ege Bölgesi’nde ise, ‘Evet’ oyları, Türkiye ortalamasının altında kalacak” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER